Mart 28, 2024

Zamanından Önce

Günümüzde teknoloji var ve teknoloji sayesinde çevremizde olup bitenleri çok daha iyi takip edebiliyoruz. Dünyada yaşanan olayları anlık olarak cep telefonumuzdan görebiliyoruz, ulaşmak istediğimiz bir bilgiye anında ulaşabiliyoruz ve daha fazlası. Tüm bunlar teknoloji sayesinde oluyor. Teknoloji sayesinde toplu taşıma araçlarının hangi durağa ne zaman geleceklerini bile öngörebiliyoruz.

Zamanından Önce

Ama bazen teknoloji bizi yanıltıyor. Çünkü teknoloji insanın karmaşasına uyum sağlayacak kadar gelişmedi. Bugün konumuz teknoloji gibi gözükse de aslında konumuz teknolojinin yanılabiliyor olması. Peki bu neden oluyor? Bunun sebebi muhtemelen boş otobüs duraklarının fazla olduğu saatlerde otobüsün duraksamadan yoluna devam etmesi.

Zamanından Önce

Böylece otobüs programların öngördüğü den çok daha erken durakta olabiliyor. Tam tersi ise trafiğin yoğun olduğu bir günde ya da çok fazla durağın dolu olduğu bir günde otobüsün öngörülenden geç gelmesi şeklinde de olabiliyor. Teknoloji iyidir ama her şeye rağmen yanıltabiliyor.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kontrolsüz Hırs

Kontrolsüz Hırs

Rekabet Asla Bitmez – Friendz10

Rekabet Asla Bitmez – Friendz10

Kanıtı Olmayan Kavramlara Körü Körüne İnanmak – Friendz10
Düşüncelere Dalıp İneceğimiz Durağı Kaçırmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kontrolsüz Hırs

probiyotik

Anadolu'nun Film Ticareti

bubble30
Nielawore

GRAVITATIONAL PULL ON EARTH: THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun