Mayıs 09, 2025

Bitmeyecekmiş Gibi

Hayat bir mücadele olduğu kadar bir arayıştır da aslında. İnsan hep ait olduğu bir yer arar. Bu yer ise sadece yaşadığımız yer değildir. Aynı zamanda bu yer bizim çalıştığımız yerdir, içinde olduğumuz sosyal çevredir, belki ailemzdir.

Bitmeyecekmiş Gibi

Bazen biz gitmek isteriz bazen ise içinde bulunduğumuz ortam bizi gönderir ama bu bir türlü bitmez, bir türlü insanın hayatında düzen tam olarak oturmaz. Bu düzensizlik insana bir yandan bıkkınlık verebilirken bir yandan da aslında yaşamak için iyi sebepler de sunar.

Bitmeyecekmiş Gibi

Çünkü insan aslında sorular sorarak ve arayarak yaşar. İnsanın soruları ve sorunları tam olarak bittiğinde insan bir anda kendisini boşlukta hissedebilir. İnsan tam olarak her şeyiyle ait olduğu bir yer bulduğu an aslında hayattan da kopmaya başlar.

Yorumlar

  • Arayış biterse insan kendisini bitmeyen bir boşluğun içinde bulabilir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

En İyisi

En İyisi

Zekadan Ne Anladığımız

Zekadan Ne Anladığımız

Dolaylı Yollardan Ulaşılan Amaç

Dolaylı Yollardan Ulaşılan Amaç

En Değerli Olana Saldırmak

En Değerli Olana Saldırmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

En İyisi

probiyotik

Korsan Gemileri

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun