Temmuz 05, 2025

Geçiş

İnsanlar büyürken genellikle aileleri içinde pek çok ideal kavramla yetiştirilirler. Okula gittikleri aman ise bu ideallerle yetişmeye devam ederler. Bu idealler ise insanı aslında gelecekte yaşayacakları büyük bir hayal kırıklığına sürükler.

Geçiş

Bazı insanlar için ideallerin devam etmesi mümkündür ama bazıları için ise bu pek fazla mümkün değildir. Çünkü hayat herkes için ideallerle devam edebilecek bir ortam sunmaz. İdeallerin yıkılması ise insan için aslında hayatta yaşanacak bir yıkımın başlangıcı olur.

Geçiş

Çünkü insan çocukluğundan beri yetiştiği o ideal değerlerin aslında yanlış olduğunu ve hayatın o şekilde devam edemeyeceğini anlar. Yıllarca insanın yanıldığını anlaması ve gerçeklerle yüzleşmesi galiba yaşanabilecek en kötü yıkımdır. Gerçek dünyaya geçiş yıkımın kendisidir aslında.

Yorumlar

  • Değişim genellikle acı verici oluyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

İş ile Kazanılan Saygınlık

İş ile Kazanılan Saygınlık

Süreci Yaşamak

Süreci Yaşamak

Sevginin Muhtemel Kaynağı

Sevginin Muhtemel Kaynağı

Menfaatin Olası İçsel Kaynağı

Menfaatin Olası İçsel Kaynağı

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

İş ile Kazanılan Saygınlık

probiyotik

Travma ve DNA

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun