Mayıs 04, 2025

Zarar Görmek Pahasına

Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasından beri pek çok uluslararası şirket Rusya'dan yatırımlarını çekti. Ancak yatırımlarını çekmeyenler şirketler de vardı. Fransa merkezli TotalEnergies de Rusya'dan yaıçtırımlarını çekmeyen şirketler arasındaydı.

Zarar Görmek Pahasına

Ancak TotalEnergies'den gelen son açıklamaya göre şirket Rusya'da bulunan 3,7 milyar dolar değerinde olan varlığını artık kendisine ait saymayacağı için bu sayı zarar olarak şirketin bilançosuna yansıyacak. 3,7 milyar dolar zarar pahasına TotalEnergies Rusya'dan çekiliyor.

Zarar Görmek Pahasına

Rusya'ya yapılan ekonomik yaptırımlar akıl alır düzeyde değil. Şirketler milyarlarca dolar zarar pahasına olsa bile Rusya'ya karşı yaptırım yapmaya devam ediyor. Rusya belki de insanlık tarihinin en büyük ekonomik baskısına maruz kalıyor.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Halkların Yolu

Halkların Yolu

Kararlı İnsanların Önemi

Kararlı İnsanların Önemi

Ölçülemeyene Tahmini Değer Biçmek

Ölçülemeyene Tahmini Değer Biçmek

Avantajın İyi Anlaşılması

Avantajın İyi Anlaşılması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Halkların Yolu

probiyotik

Düellolar ve Sonuçları

bubble30
Nielawore

KUSURDA GÜZELLİK VARDIR: ARP 184

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun