Ağustos 23, 2025

Yöneticiden Artışa Destek

Amerika Merkez Bankası FED’in mart ayında faiz oranını artırma ihtimali yüksek görünürken FED yönetim kurulu üyesi Bowman mart ayında faiz artışını desteklediğini açıkladı. Bu açıklama ile FED’in mart ayında faiz artırma ihtimali daha da yükseldi.

Yöneticiden Artışa Destek

FED’in yönetim kurulu üyesi Bowman yaptığı açıklamada mart ayında verileri yakından izleyeceğini ve işlerin düzelmiş olup olmadığına bakacağını söyledi. Eğer verilerde bir düzelme varsa Bowman faiz oranının artışını destekleyeceğini belirtti.

Yöneticiden Artışa Destek

Bu şekilde FED’in mart ayında faiz oranını artırma olasılığı iyice artmış oldu. FED’in mart ayında artıracağı faiz oranına ise Türkiye ekonomisi hazır gözükmüyor. FED’in faiz artışı ile birlikte artık Amerikan dolarının yükselişini durdurmak mümkün olmayacak.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

 

FED yöneticisi faiz oranının artırılması hakkında ne düşünüyor?

Yorumlar

  • Zor bir süreç.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Düzensiz Hayatlar

Düzensiz Hayatlar

Bir Mesleğin Değeri

Bir Mesleğin Değeri

İnsan Zihninin Benimsemesi

İnsan Zihninin Benimsemesi

Haklı Çıkma Oyunu

Haklı Çıkma Oyunu

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Düzensiz Hayatlar

probiyotik

Depremin Ölçeklendirilmesi

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun