Eylül 10, 2025

Hazine İşin İçinde

ABD’de bankaların batmasıyla birlikte pek çok bankanın tehlike altında olduğu ortaya çıktı ve küresel olarak finansal bir krizin korkusu piyasaları sardı. FED bankalar için bir şeyler yağmaya hazırlanırken ABD Hazine Bakanlığı’ndan nefes aldıran bir haber geldi.

Hazine İşin İçinde

Habere göre ABD Hazine Bakanı Janet Yellen ABD bankalarında bulunan mevduatların güvenliği için gerekirse daha fazlasını yapmaya hazır olduklarını belirtti. Yani ABD bankaları için artık hazine desteği de var diyebiliriz.

Hazine İşin İçinde

Yani ABD’de banka batmaları ile başlayabilecek ekonomik bir krizin yaşanma ihtimali iyice azaldı ve ABD ekonomi yönetimi şimdi olduğu gibi yüksek enflasyonun düşürülmesini hedefleyebilir. FED muhtemelen azar azar da olsa faiz oranını artırmaya devam edecek.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

Temel İhtiyaçların Paraya Bağlanması Hatası

Temel İhtiyaçların Paraya Bağlanması Hatası

Kapanmayacak Boşluklar

Kapanmayacak Boşluklar

Bedeli Ödenebilir Hatalar

Bedeli Ödenebilir Hatalar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

probiyotik

Osmanlı'da Terazi Burcu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun