Eylül 10, 2025

Düşük Hacim

ABD ve Avrupa ülkelerinin yılbaşı sebebi ile Noel tatilinde olması sebebi ile sanki küresel piyasalar durmuş gibi bir hava var. Hareketlilik durdu, işlem hacimleri düştü. Bu durum tatilin ardından bitecek. Ama bu durgunluk belki de 2023 yılı için pozisyon almak açısından son derece iyi bir fırsat olacak.

Düşük Hacim

Çünkü tatil döneminde işlem hacimleri düşük olsa da küresel ekonomide bir şekilde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sonuçta Noel tatilini tüm ülkeler yapmıyor. Bu gelişmelerin yansıması ise Noel tatili sonunda ABD ve Avrupa piyasalarının açılması ile şiddetli bir şekilde yaşanabilir.

Düşük Hacim

Bu sebeple küresel ekonomide tatil döneminde yaşanan gelişmeler takip edilip tatil sonu için gerekli önlemler alınmalıdır. Güçlü bir olay tatil sonrasına güçlü bir değişim olarak yansıyabilir.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

Temel İhtiyaçların Paraya Bağlanması Hatası

Temel İhtiyaçların Paraya Bağlanması Hatası

Kapanmayacak Boşluklar

Kapanmayacak Boşluklar

Bedeli Ödenebilir Hatalar

Bedeli Ödenebilir Hatalar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Küresel Emeklilik Sisteminin Çöküşü

probiyotik

Osmanlı'da Terazi Burcu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun