Eylül 04, 2025

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Çok bilet alanların artık kendisine düzen oluşturduğu gibi bir gerçek vardır. Sinemada, otobüste, uçakta, trende… Nereye oturacağını önemseyenler, müdavimler vardır. Ben de bunlardan birisiyim.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Seyahat edeceksem cam kenarını tercih ederim. Çünkü daha rahat ederim. Otobüsteysem kafamı cama yaslayıp uyuklayabileceğim için cam kenarını tercih ederim. Koridor tarafında hep kafam düşüyor. Zaten yolculuklarda uyuyamıyorum. Az buçuk uyuklayacağım bir de kafam düşüyor, sonra bir hevesim kaçıyor.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Uçak yolculuğu yapacaksam yine cam kenarını tercih ederim, Bulutların üzerinden geçmeyi, aşağıdaki şehirlerin görüntüsünü izlemek bana keyif veriyor. O yüzden mümkünse cam kenarı tercihimdir.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Sinemada zaten arkada oturup izlemesi keyifli geliyor. Hele bir de arkanın ortalarındaysam değmeyin keyfime. Kolonlara yakın değil, filmi en geniş açıdan ve orta hizadan izliyorum. Filmdeki her şeye hakim olabilirmişim hissi geliyor. Keyif alıyorum.

BİLETİNİZ HANGİ TARAFTAN OLSUN?

Peki ya sizin bilet tercihleriniz hangi taraftan yana oluyor?

Yorumlar

  • Cam kenarı

  • Ben de cam kenarını tercih ederim ve tekli koltuk

  • Kesinlikle cam kenarı!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

A PASSPORT ISSUED TO RAMSES II, MUMMIFIED 3000 YEARS AGO
THE WORD THAT STIRS THINGS UP AND BRINGS THE TRUTH TO LIGHT: "I ACCUSE!"
OKYANUSUN DİBİNDEN YERYÜZÜNE: BOSZHİRA VADİSİ
ATATÜRK’ÜN ADINI KOYDUĞU ENSTRÜMAN: CÜMBÜŞ

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Seçimlerin Çıkmaz Sokağı

probiyotik

Osmanlı'da Aslan Burcu

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun