Ekim 24, 2024

Bazen En Alttan Başlarız - Friendz10

Her zaman için elimizde bir şeylere başlamak konusunda iyi imkanlar bulamayız. Bunu şöyle düşünün, çok iyi bir futbolcu olmak istiyorsunuz ve bunun için çok çalışmaya hazırsınız, çok heveslisiniz. İstediğiniz hiçbir şeye sahip olamayabilirsiniz. Bir formanız, bir ayakkabımız, bir futbol topumuz bile yoktur ama büyük bir isteğiniz, hayaliniz ve hevesiniz vardır. İşte tüm bu istek, hayal ve hevese rağmen bazen hayat sizi en aşağıdan başladır.

Bazen En Alttan Başlarız - Friendz10

Bir futbol topunuz vardır ama bir piknik topundan farksızdır. Zamanla yenisini almamız gerekir. Ayakkabılarınız vardır ama sıradan spor ayakkabılarıdır. Tişörtünüz vardır ama formanız yoktur. Bunun gibi şeyler. En alttan başlarsınız. Bu elinizdeki yetersiz, çirkin, kötü, ve sıradan şeylerle kendimizi geliştirip, ondan sonra daha ileriye geçirmemiz gerekmektedir aslında. İyi imkanlar ne yazık ki hayatımızın büyük bir kısmında elimizde olmayacaktır.

Bazen En Alttan Başlarız - Friendz10

İşte bu yüzden elimizdeki iyi olmayan imkanlarla en iyisini başarabilirsek, sonrasında daha iyi imkanlara bizi davet edeceklerdir. Şöyle düşünün, o piknik topuyla ve o kötü ayakkabılarla oynayabileceğimiz oyunun en iyisini yapıp en iyi şutları çekebildiğinizi düşünün. Bunu başarabildiğiniz zaman ve kendinizi imkana sahip olanlara gösterdiğiniz zaman size hayır diyebilirler mi? Belki de demezler. Çünkü yine de kendinizi geliştirmeyi başarmışsınız, sonrasında bir bakmışsınız, daha iyi imkanlarla dolu yerdesiniz. Ama önce kendinizi geliştirmeniz lazım o kötü imkanlara rağmen. 

Yorumlar

  • En altı öğrenmekte gerekli

  • Her zaman istediğimiz noktadan başlayamayız

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun