Mayıs 18, 2024

ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA TAVSİYELER: ÜST DÖNEMLERDEN ARKADAŞ EDİNİN - Friendz10

Tercih sonuçları açıklandı, bu içeriği okuyorsanız büyük ihtimalle taze üniversitelisinizdir. Öncelikle tebrik ederim, umarım hayallerinizdeki okula yerleşebilmişsinizdir.

Eğer daha önceki içeriklerimi okuduysanız hukuk fakültesinden mezun olduğumu bilirsiniz. Okumadıysanız da şimdi öğrendiniz. (Bu arada önceki içeriklerimi okumadıysanız, okuyunuz lütfen.) Ve size kendi üniversite hayatımda işime yarayan ne varsa anlatacağım. Uygulayıp uygulamamak size kalmış tabii…

O halde bubble30 ablanızdan siz taze üniversitelilere ilk tavsiye gelsin…

ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA TAVSİYELER: ÜST DÖNEMLERDEN ARKADAŞ EDİNİN - Friendz10

Öncelikle arkadaş edinmek önemli. Üniversitede peş peşe dersler olduğu kadar dersler arasında 3-4 saat boşluk olduğu da oluyor. Özellikle bu zamanlarda insan arkadaşa ihtiyaç duyuyor. E sınavlara çalışırken halinizden anlayacak biri olması da çok iyidir. Dersi kaçırırsanız not falan alırsınız. Bir şeylerden sizin haberiniz olmaz ama onun olabilir, yardımlaşırsınız.

Arkadaş güzel bir şeydir zaten, sadece bunlar için değildir. Değil mi?

Bu içerikte özellikle değinmek istediğim arkadaş grubu; üst dönem olanlar. Bölümünüzde okuyan üst dönemden mutlaka arkadaş edinin. Bir üniversiteyi en iyi öğrencileri bilir. Ders notu paylaşabilirler sizinle, hocaların sınav yapma tarzlarından bahsederler ve bölümünüze dair her şeye sizden daha hakim olurlar.

Benim bir üst dönem arkadaşım vardı, hala var, ve okulu bitirmemde o kadar yardımcı oldu ki anlatamam. Ders notlarını paylaştı benimle, bölümle ilgili bildiklerini anlattı… Yaşandı bunlar. Çok da makbule geçti. Çok teşekkür ediyorum kendisine tekrar.

ÜNİVERSİTEYE YENİ BAŞLAYACAK OLANLARA TAVSİYELER: ÜST DÖNEMLERDEN ARKADAŞ EDİNİN - Friendz10

Uzun lafın kısası, bölümünüzde okuyan üst dönemden arkadaş edinmek taze üniversitelilere ilk tavsiyemdir. Daha fazlası için bubble30 ablanızı takipte kalın!

Yorumlar

  • Üniversiteyi yeni kazananlar bubble30'la farkı yakalayın!

  • Güzel taktik

  • hahaha aynen öyle! bubble30’dan tavsiyeler

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun