Mayıs 09, 2024

Osmanlı’da Burçlar (MİZAN)

Zühre gezegeninin beyti olduğundan birlikte anılan bu burçlar. İçinde sekiz, dışın da dokuz yıldız bulunur. Kamer (Ay), Mizan bur­cuna geldiğinde yeni giyinmek, mektup yazmak, sefere gitmek, kadınlarla yiyip içmek, çocuğunu okula vermek, düğün yapmak ve elçi göndermek olumlu yorumlanmıştır. Ancak savaşmak ve satın almak iyi değildir.

Osmanlı’da Burçlar (MİZAN)

Minyatürlerde “terazi” olarak gösterilen Mizan burcu insanları, hak ve adaletin savunucularıdır. Zevk düşkünü, haris, yüce gönüllü, vicdanlı, güzel sanatlara eğilimli olurlar. Sanatçı, ressam, kitapçılık, kâtiplik, çalgıcılık ve şarkıcılık gibi meslek ve sanatlara olan yatkınlıkları, bu burç in sanlarının güzel sanatlar konusundaki eğilimlerini ortaya koyar.

Osmanlı’da Burçlar (MİZAN)

Zühre yıldızının etkisi eğlen­ceye, neşeye, sevgiye yöneliktir. Zühre'nin etkisi altındaki Mizan burcunda doğanlar, müzik gibi sanatlara ve hayali işlere yatkın­dırlar. Yaşamlarına ince istekler, derin tutkular, şehvetli duygular egemendir.

Osmanlı’da Burçlar (MİZAN)

Bu burca bağlı kadınlar da çok çekici ve sevgi doludur. Bu burçtaki kişiler tombul, gelişkin, orta boylu, ince, duyarlı tenlidir. Gözleri koyu parlak ve anlamlıdır. Gönül çekici, güleç, tatlı, ruh okşayıcıdırlar. Mizan burcunda, eylülün son on gününde doğanlar iyi yaşayan, zarif, sevimli, hoş kimselerdir. Ekimin ilk on günün de doğanlar; hak ve adaleti savunurlar, açık fikirli, ilişkilerinde sadıktırlar. Ekim ayının 10.-20. günleri arasında doğanlar, maddiyatçı ve akıllıdırlar, ama uyumlu değillerdir.

Yorumlar

  • Osmanlı'da olduğunu ilk kez duydum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

 Piri Reis Kolomb'un Tayfası

Piri Reis Kolomb'un Tayfası

Lazer ve Göz Tedavileri

Lazer ve Göz Tedavileri

Lazerler (III)

Lazerler (III)

Lazerler (II)

Lazerler (II)

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

En İyisi

probiyotik

Piri Reis Kolomb'un Tayfası

bubble30
Nielawore

"SÖZGELİMİ" -SUNAY AKIN

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun