Ekim 24, 2024

Üstünlük Çabalarını Bertaraf Etmek - Friendz10

İnsanlar çeşitli yöntemlerle size karşı üstünlük kurmaya çalışabilirler. Bunu yapmanın en ilkeli yolu sizi aşağılamaktır. Biraz daha akıllı birisi sizi aşağılamak yerine herhangi bir konuda daha bilgili olduğuna size göstermeye çalışır. Daha da akıllı birisi hiçbir şey göstermeye çalışmaz. Sadece kendisi olarak enerjiyi çok geliştirmiştir ve bu gelişmiş haliyle hareket eder. Böylece zaten daha iyi olduğunu anlamış olursunuz. İki en gerçekten geliştirebilmiş birisi saygıyı hak eder ve sizden daha iyi olabilir.

Üstünlük Çabalarını Bertaraf Etmek - Friendz10

Ama ilk başta saydığım iki şey, yani sizi aşağılamaya çalışan insanlar veyahut da herhangi bir konuda sizden daha iyi olduğunu göstermeye çalışan insanlar, bunu da aşağılamadan yapmaya çalışan insanlara karşı yapılabilecek belli başlı durumlar vardır. Bu belli başlı durumlardan bir tanesi aldırmamak. Yani o insan o moda karşı, o moda girdiği zaman aldırmayacaksınız, umursamayacaksınız, bunu yok sayacaksınız.

Üstünlük Çabalarını Bertaraf Etmek - Friendz10

Örneğin, sizi aşağılamaya çalışan birini veya sizden daha iyi olduğunu göstermeye çalışan birini yok sayıp, başka şeylerle ilgilenip kendi işinize bakarsanız, o insan sadece boşa konuşmuş olur. Böylece yaptıklarının hiçbir etkisi olmaz. Siz de kendinizi yormadan, tartışmaya girmeden, aptalca olaylar yaşamadan bu insandan kurtulmuş olursunuz.  

Yorumlar

  • Sakin ve dingin olmak önemli

  • Boş çabalara kanmamak lazım

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun