Nisan 26, 2024

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Dışarıda bir hayvan o kadar insan varken sizin yanınıza geldi mi hiç? SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK NASIL HİSSETTİRDİ? Kendinizi gerçekten çok iyi hissediyorsunuz bu zamanlarda. Hayvanlar anlıyor onları ne kadar sevdiğinizi, korkmadığınızı, nezaketinizi...

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Mesela kedim Haşmet eve kediden korkan biri geldiği zaman hiç onun bulunduğu odaya girmez, ortalıkta da gezinmez, gider içeride bir odada yatar.

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Hayvanlar gerçekten anlıyorlar. Bir yerde okumuştum ev ararken sokaktaki hayvanları gözlemleyin diyor. Eğer sizden korkmuyor, size yaklaşıyorsa muhtemelen iyi komşularınız vardır diyor. Ben de katılıyorum.

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Bir insanın nasıl bir insan olduğunu anlamak için hayvanlara nasıl davrandığını gözlemleyebilirsiniz mesela. Tabii ki yüzde yüz doğru sonuç vermeyecektir ama kötü davranıyorsa iyi bir insan olma ihtimalinin sıfıra yakın olduğuna inanıyorum.

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Peki size seçilmiş kişi olmak neyi hissettiriyor? Ya da hiç seçilmiş kişi oldunuz mu? Kalabalık bir insan grubunun arasında sokaklardaki canlardan bir tanesi gelip yanınıza yattı mı, kendini size sevdirdi mi?

SEÇİLMİŞ KİŞİ OLMAK

Yeri gelmişken söyleyelim, bir kap su bir kap mama bırakalım lütfen dışarı. Yazın sıcağında özellikle su hayati önem taşımaktadır.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun