Mayıs 18, 2024

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Öğretmenlere çok saygı duyarım. Bilmiyorum daha önce birine ders anlatmaya çalıştınız mı ama ben denedim ve yapamadım. Gerçekten büyük sabır ve emek isteyen bir meslek olduğunu düşünüyorum. Mental açıdan zorluklarını saymakla bitmez ama bir de fiziksel zorlukları var. Herhangi bir sunum yaparken 30 dakikadan fazla konuşmak durumunda kaldığımda boğazım perişan oluyor.

Bir de öğrenci olarak bakacak olursak, sizin de eminim bir veya birden çok hayatınıza dokunmuş, güzel izler bırakmış öğretmeniniz vardır. İlk idollerimiz hatta kimilerimizin ilk aşkı olmaz mı öğretmenlerimiz? Düşününce gerçekten öyle.

Öğretmenleriniz ile ilgili bir anınızı veya paylaşmak istediğiniz ne varsa yorumlara yazın olur mu? Ben başlayım.

Mesela aklıma gelen ilk şeyi anlatayım. Ben anasınıfındayken öğretmenimiz fotokopi makinesi olmadığı için boyama yaptığımız çizimlerin her birini kendi çizerdi. Günde iki tane boyama yaptığımızı düşünürsek günde en az 60 tane boyanacak resim çiziyor. Ellerine, emeğine sağlık.

Aklıma başka bir anı daha geldi onu da anlatayım sıra sizde. Lise sondaki öğretmenlerimden bir tanesi öğrencilerin yıllık çekimine kep ve cübbe giyinerek katılmıştı ve fotoğrafını bastırmıştı o şekilde.

Şimdi merakla yorumlarda sizin anlatacaklarınızı bekliyorum.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

Mesleğine gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz ve başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehit öğretmenlerimiz ile ebediyete intikal eden bütün öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Yorumlar

  • ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN!

  • Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun