Mayıs 21, 2024

Kötü Şartları Normalleştirmek – Friendz10

Her zaman iyi şartlar içinde bulunacağız diye bir şey yok. Bazen hayatta istemediğimiz kötü şartlar içinde de kendimizi bulabiliriz. Böyle durumlarla karşı karşıya kaldığımız zaman ise pek çok insan durumuna isyan edip kolay bir çıkış yolu arar. Kendisini geliştirmeye ve işin içinden çabalayarak çıkmaya çalışmaz. Herkes bir kahraman bekler. Bunu anlamak zor değildir çünkü kötü şartlar altında kimse bulunmayı tercih etmeyecektir.

Kötü Şartları Normalleştirmek – Friendz10

Ama kötü şartları kabullenir ve normalleştirirsek o zaman kötü olan şartlarda bile kendimizi geliştirebilir, güçlendirebilir ve işin içinden çıkabiliriz. Örneğin son derece zor bir eğitim sürecine girdiniz ve sürekli olarak isyan ediyorsunuz. Bu sürece isyan ederseniz süreç içinde ilerleme kaydedemez ve işin içinden çıkamazsınız. Ama zorlu eğitim sürecini hayatınızın bir parçası olarak görür, alışır ve normalleştirirseniz o zaman işin içinden çıkmak son derece kolaylaşacaktır çünkü zorluğa alışıp normalleştirdikçe her şeyinizle o tarz bir yaşama uyum sağlayacaksınız.

Kötü Şartları Normalleştirmek – Friendz10

Böylece zor denilen o şartları aşma yolunda hızla ilerleyeceksiniz. Bu ilerleme sayesinde hem kendinizi geliştirmiş olacaksınız hem de işin içinden çıkmış olacaksınız. Pes etmeniz halinde ise o kötü şartların asla sonu da gelmeyebilir ve bu yüzden en iyisi isyan etmek yerine önce normalleştirip, sonra alışıp sonra güç kazanarak kötü şartları en hızlı şekilde atlatmaya çalışmaktır.

Yorumlar

  • Bu olay kişinin elindedir eğer ona bağlı değilse de kişinin görüşüne bağlıdır

  • Bir insanın bakış açısını yönetebilmesi harika bir şey

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

En Etkili Olan

En Etkili Olan

Bizimkine Benzemeyen Hayatlar - Friendz10

Bizimkine Benzemeyen Hayatlar - Friendz10

Çok Konuşmak - Friendz10

Çok Konuşmak - Friendz10

Düzeltemediğimiz Gerçekler - Friendz10

Düzeltemediğimiz Gerçekler - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

En Etkili Olan

probiyotik

İnternetin Nimetleri ve Külfetleri

bubble30
Nielawore

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun