Keşfedilecek Çok Şey Var – Friendz10

Hayata karşı algılarımızı açmanın ve yeni konular araştırmanın en iyi yanı kesinlikle öğrenecek çok şey olduğunu anlamaktır. Bir düşünün daha önce hiç araştırmadığınız ya da deneyimlemediğiniz bir alana girip öğrenmeye çalışıyorsunuz. Sonuçta elinize geçecek olan bilgiler ve o bilgileri öğrenme aşaması aslında konu ile ilgili daha fazla soru sormanıza ve öğrenebilecek daha çok şey olduğuna ikna olmanıza sebep olacak.

Keşfedilecek Çok Şey Var – Friendz10

Örneğin daha önce futbolla hiç ilgilenmeniz birisi olduğunu düşünelim. Bu kişi için o güne kadar futbol belki de sadece 22 kişinin bir topu kovaladığı bir oyundan ibaretti. Ama bu kişi futbolu araştırmaya başladıkça futbolun kuralları olduğunu görür. Daha fazla araştırdıkça futbolun dünyada en popüler olan oyunlardan birisi olduğunu anlar. Futbolun aslında bir endüstri olduğunu anlar ve her araştırmasından sonra daha fazla soru kafasını meşgul etmeye başlar.

Keşfedilecek Çok Şey Var – Friendz10

Yani önemli olan sadece öğrenmek istemektir. Bir kere öğrenmeye başladığında insan bunun sonunun gelmediğini anlar. Aslında her konu futbol örneğinde olduğu gibidir. Hatta insanlığın daha keşfetmediği daha bir sürü şey olduğunu göz önüne alırsak daha öğrenecek çok şeyimiz olduğunu da görmüş oluruz. 

Yorumlar

  • DAha öğrenilecek çok ama çok şey var

  • İnsan bildikçe daha çok bilecek şey olduğunu anlıyor

  • Sonsuz bilgi içinde insan kendini kaybediyor bazen.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun