Kalite ile Çalışmak – Friendz10

Çalışma ortamlarını üç şekilde kabaca ayırırsak karşımıza şöyle bir tablo çıkabilir. Kalitesiz, normal düzey ve kaliteli. Bu tarz bir kıyası en basit bir takım oyunundan en komplike işe kadar yapabiliriz aslında. Kalitesiz bir ortamda işi yapan insanlar genellikle tecrübesiz ve bilgisiz insanlardan oluşur. Bu bilgisizlik ve tecrübesizlik ise ortaya çıkan işin kalitesini düşük olmaya mahkum eder.

Kalite ile Çalışmak – Friendz10

Normal diyebileceğimiz şartlarda ise işi yapan insanların bir kısmı işi biliyor ve denetliyordur. Tecrübeli ve bilgili ekip işin denetim ve yönetim kısmında yer alırken işi yapan insanlar ise tecrübesiz ve bilgisizdir. Bu ise yapılan işin kalitesiz olmasını önler ama ayrıca üst düzey bir kaliteye ulaşmasını da kimse beklemez.

Kalite ile Çalışmak – Friendz10

Bir de işi yapan herkesin yapılan iş ile ilgili bilgili ve tecrübeli olduğu durumlar vardır. İşte bu kalitenin doğması anlamına gelir. Böyle bir ekiple çalışmak ise birazcık bile olsa bilgisiz ve tecrübesiz birisi için son derece zor olacaktır. Ama imkansız değildir. Burada önemli olan nokta ise tecrübesiz olan kişinin öğrenmeye açık olmasıdır.

Yorumlar

  • En zor ama en iyi çalışma ortamı

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun