Ekim 24, 2024

Her Zaman İyisi Çıkmaz - Friendz10

Seçim şansımızın olmadığı hayattaki pek çok konuda elimize gelenlere baktığımız zaman bazen iyisi çıkmaz, bazen çok kötüsü çıkar. Burada bunun bir süreç olduğunu unutmamamız lazım. Çünkü hayatın kendisi süreçlerden ibarettir. Yani hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Sizin elinize gelen kötü imkanlar veya kötü şartlar da sonsuza kadar sürmez. İlla ki onları değiştirebileceğiniz fırsatlar çıkar elinize. Siz de bunların peşinde koşarsınız. Ama dediğim gibi her zaman iyisi çıkmaz.

Her Zaman İyisi Çıkmaz - Friendz10

Ve bu çok moral bozucu olabilir. İşte böyle moralimiz bozulduğu zaman bunun bir süreç olduğunu unutmamamız lazım. Hayat akıp giderken önümüze pek çok konuda yeni fırsatlar çıkarabilir. Burada önemli olan şey için bu fırsatları değerlendirmeyi başarabilmektir. Yani en azından deneyebilirsiniz. Başarılı olmak ya da başarısız olmak mesele değil. Fırsatları denersiniz. 

Her Zaman İyisi Çıkmaz - Friendz10

Bazı fırsatlar kötüdür, bazı fırsatlar iyidir. İyi gelen fırsatlar ise sizin o anki kötü konumuzdan kurtulmanızı sağlayabilir. Ama siz denersiniz. Ve siz denedikçe bir şeyler elde edersiniz. Başarısız olursanız da başa gelen iyi bir fırsatı bekleyip onu tekrardan denersiniz. Ama o süreci en sonunda değiştirebilirsiniz. Süreçler değiştikçe de elinize gelen iyi veya kötü konumları kontrolü elinizde almayı öğrenebilirsiniz. Böylece tamamen olmasa da bir yere kadar seçim hakkı sizin elinize geçmiş olur. Ve kötü konumları kontrol edebilirsiniz. 

Yorumlar

  • Hayat her zaman iyisini bizlere sunmaz

  • Seçim bizim

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun