Nisan 10, 2026

Her Mevsim Değişiminde Gelen O Kaçınılmaz Hastalık

Mevsim değişimlerinde kendinizi nasıl hissedersiniz ya da nasıl bir ruh halinde olursunuz bilmiyorum ama ilginç bu şekilde en azından ben her mevsim değişiminde ufak bir hastalık yaşarım. Bu sanki vücudumu artık programlandığı bir şey gibi. Hiç sekmez. Mevsim değişimi geldiğen ufak bir hastalık yaşarım. Bu beni yatakları düşürmez.

Her Mevsim Değişiminde Gelen O Kaçınılmaz Hastalık

Sadece soğuk algılılığı gibi bir şey olur genelde. Ama bunun sebebini gerçekten anlamak çok zor. Yani bir hastalık nasıl kronik hale gelebilir ve nasıl her seferinde tam tarihini tutturacak şekilde yaşanabilir. Vücudum bunu nereden biliyor? Tüm bu soruların cevaplarını almayı çok isterdim ama yok işte. Olaylar gerçekten çok enteresan ya. Yani o hastalık neden oluyor?

Her Mevsim Değişiminde Gelen O Kaçınılmaz Hastalık

Gerçekten bilmek isterdim. Vücudumu karşıma alıp konuşabilmek isterdim. Niye böyle saçma sapan bir şey yapıyorsun diye sormak isterdim. Yani sırf mevsim değişimi geldi diye hastalanmanın ne anlamı var? Yok yani. Bir anlamı yok. Ama oluyor işte. Vücud da demek ki artık alışkanlık haline gelmiş. Kronikleşmiş ve her mevsim değişiminde ufak bir rahatsızlık oluyor. Sonra geçiyor birkaç gün. Cidden enteresan yani. Gerçekten. 

Yorumlar

  • Kısa da sürse yine de tam tarihi geldiğinde yaşanıyor

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kalbinde Yer Kalmamış İnsanlar

Kalbinde Yer Kalmamış İnsanlar

Konfor Alanında Bırakmak

Konfor Alanında Bırakmak

Eğer İnsanlar Yapabilselerdi

Eğer İnsanlar Yapabilselerdi

İnsanların Rızasını Yaratmak

İnsanların Rızasını Yaratmak

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kalbinde Yer Kalmamış İnsanlar

probiyotik

Sümer ve Babil de Bir Saat

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun