Ekim 24, 2024

Elimizdekini İyi Hale Getirmek - Friendz10

Elimizdekilere baktığımız zaman, genellikle onların bize rastgele geldiğini fark edebiliriz. Doğduğunuz andan itibaren bir düşünün. Yaşadığınız ev, aileniz, çevrenizdeki insanlar, ya da siz, bizzat kendiniz, tüm bunları siz mi seçtiniz? Yoksa sizin seçiminiz dışında elinize bunlar mı geldi? Tabii ki sizin seçiminiz dışında geldi. Ve emin olun, hayatın ilerleyen kısımlarında sizin seçiminiz dışında elinize gelen bir sürü şey olacaktır. Peki o zaman ne olacak? Sürekli bunlardan şikayet mi etmemiz lazım?

Elimizdekini İyi Hale Getirmek - Friendz10

Bunlardan şikayet ederek hayatta hiçbir noktaya gelemeyiz ya da bir şeyleri getiremeyiz. Ne yazık ki elimizdekileri istediğimiz noktaya bir şekilde getirmek zorundayız. Bunu da nasıl yaparız bilmem. Herkes bir yöntem bulur kendine. Örneğin bir arabanız vardır. Ya da babanızın arabasıdır. Sizin değildir. Siz daha iyisini istiyorsunuzdur. Babanızdan size kalmıştır. Ne yaparsınız? Çalışırsınız.

Elimizdekini İyi Hale Getirmek - Friendz10

Para biriktirirsiniz. O arabayı da satıp üstüne çalıştırıp biriktirdiğiniz parayı koyup daha iyisini alırsınız. Sonra o arabayı da daha iyisini alırsınız. Onun da daha iyisini alırsınız. Böyle böyle gidebilirsiniz. Bunun gibi şeyler. Daha iyi hale getirirsiniz. Sizin elinizde. Ama şikayet ederek hiçbir şey yapamazsınız. Kabullenemeyerek hiçbir şey yapamazsınız. Bir şekilde elinizdekileri daha iyi hale getirmeniz lazım. 

Yorumlar

  • Çok çalışmak gerek

  • Elimizdekilerden şikayet etmek yerine onları daha iyi hale getirebiliriz

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun