Mayıs 17, 2024

Ekranda Fazla Zaman Geçirmek – Friendz10

Günümüzde gelişen teknoloji sayesinde insanlar telefonlarının ekranlarında son derece fazla zaman geçirmeye başladılar. Akıllı telefon ya da bilgisayarların önünde fazla zaman geçiren insanlar aslında en önemli sermayelerinden birisi olan zamanı son derece boşa harcadıkları bir hale soktular kendilerini.

Ekranda Fazla Zaman Geçirmek – Friendz10

Bu zaman kaybı akıllı telefon ve bilgisayarlarla bebekliğinden beri büyüyen insanların sayısı arttıkça çok daha çarpıcı bir şekilde bizlerle olacak. Bebekliğinden beri günde dört saatini ekranın başında geçiren bir insanı hayal edin. Bu her altı gün için 24 saat eder. Yani her hafta bir günün ekranlarda izlenen boş bilgilerle kaybolduğunu düşünün. Bu da bir yılın 52 hafta olduğunu düşündüğümüzde 52 gün eder.

Ekranda Fazla Zaman Geçirmek – Friendz10

Bu da yedi yıl içinde bir yıllık bir zamanın ekranlarda geçirildiği anlamına gelir. Yani bebekliğinden beri ekranların başında günde dört saatini geçiren birisi 14 yaşına geldiğinde iki yıllık bir zamanını boşa harcamış demek olacak. Bir de bunu günde beş ya da altı saatini ekranların başında geçiren insanlar için düşünün. Kaybedilen zaman aslında ne kadar da fazlaymış değil mi? Ekranlar aslında bizden yıllarımızı alıp götürüyor. Tabi izlediğimiz ya da dinlediğimiz şeylerin tamamen boş olduğunu varsayarsak ki genellikle izlenen şeyler boş.

Yorumlar

  • Bence bu durum bir bağımlılık olabilir

  • Son derece sağlıksız

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Basit Kandırmaca

Basit Kandırmaca

Bazı İnsanlar Göründüğünden Daha Ciddidir – Friendz10
Rahat İş Yoktur – Friendz10

Rahat İş Yoktur – Friendz10

Kritik Noktaların Alınması – Friendz10

Kritik Noktaların Alınması – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Basit Kandırmaca

probiyotik

Ketçap Nasıl Bulundu?

bubble30
Nielawore

RED ROSE IN THE SKY: SNR 0519

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun