Mayıs 02, 2024

Direnç Gösterdikçe Direnç Eşiğimiz Artar – Friendz10

Hasta olduğunuz bir günde işe ya da okula gittiğiniz düşünün. Ya da çok uykulu olduğunuz bir gün işe ya da okula gittiğinizi düşünün. Siz nasıl bir duruş sergileriniz? İşinize ya da okulunuza odaklanıp hastalığınızın size yarattığı yorgunluğu görmezden mi gelirdiniz? Yoksa hastalığa yenik düşüp bir kenara mı çekilirsiniz?

Direnç Gösterdikçe Direnç Eşiğimiz Artar – Friendz10

Muhtemelen pek çok insan hastalığa yenik düşecektir ve bir kenara çekilecektir. Ama burada önemli olan şey aslında bir kenara çekilmemektir. Çünkü çok daha kritik bir anda da hasta olabilirdiniz. Örneğin hayatınızın kalanını etkileyecek bir günde hastalık sizi bulabilir. Bir düşünün hayatınızı olumlu şekilde değiştirebileceğiniz ya da daha olumsuz bir hale gelmesini engelleyeceğiniz bir günde hasta olsaydınız hayatınızı değiştirmek yerine hastalığınıza yenilip kenara çekilir miydiniz?

Direnç Gösterdikçe Direnç Eşiğimiz Artar – Friendz10

Muhtemelen kenara çekilmek istemezdiniz ama daha öncesinde iş ya da okul hayatınızda kenara çekildiğiniz için bünyeniz dayanamaz ve o kritik günde de kenara çekilmek zorunda kalırdınız. Bu sebeple hastalıklara ya da zorluklara direnç göstermek en iyisi. Çünkü gün gelir çok daha önemli bir günde direnç göstermeniz gerekebilir. Bu sebeple önceden direnç gösterin ki sonrasında o önemli güne kadar direnç eşiği artsın. 

Yorumlar

  • İnsan dayandıkça daha çok dayanacak gücü içinde üretir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Yasak Bağ

Yasak Bağ

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Önemli Olan Kimin Daha İyi Kullandığıdır – Friendz10
Güler Yüz ve İlgi Büyük Bir Tuzak Olabilir – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

YOU SEE A DYING STAR!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun