Nisan 29, 2024

Bizim Başımıza da Gelecek – Friendz10

Hayatta sevindirici olayların varlığı ile birlikte üzücü olaylar da vardır ve bazı üzücü olaylar ne yazık ki kaçınılmazdır. Bu kaçınılmaz olayların başımıza geleceğini genellikle normal zamanlarda düşünmeyiz. Ama bu başımıza geleceği ve kaçınılmaz olduğu gerçeğini değiştirmez. O kaçınılmaz olan olay belki ilk önce bizim başımıza gelmez ama yakınımızda olan birisinin başına gelebilir. İşte o zaman biz de düşünmeye başlarız ve kendimize sorarız.

Bizim Başımıza da Gelecek – Friendz10

Acaba bir gün benim de başıma geldiği zaman neler yaşayacağım? Bu sorunun cevabını düşünmeye başlar insan bir yandan da olumsuz olayı izleyerek. Sonra insan anlar ki bu bir gün kendisinin de başına gelecektir. Bu düşünce insana büyük bir huzursuzluk verse de düşünmeden edemez. Kimi insan ölümden korkar kimi insan yaşlanmaktan. Bu ikisi de kaçınılmazdır.

Bizim Başımıza da Gelecek – Friendz10

İnsan bu ikisi ile bir gün mutlaka yüzleşecektir. O gün geldiğinde hepimizin güçlü olması gerekir aslında. Çünkü o kaçınılmaz olan yaşandığında sorumluluk bizim üzerimizde olacak. Kimse sizin yerinize elini taşın altına koymayacak ya da kimse o günün gereklerini sizin için yerine getirmeyecek. Ayrılık zamanı geldiğinde belki de en kötüsü aslında bozuk bir iletişimle ayrılmak olacak. Çünkü o andan sonra bozuk olan ilişkileri düzeltmek de imkansız olacaktır. 

Yorumlar

  • kasvetli bir içerik olmuş

  • Bir gün biz de kaçınılmaz olarak üzüleceğiz

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Öğreten Düşüş

Öğreten Düşüş

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Önemli Olan Bir Şeyin Parçası Olmak – Friendz10
Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Öğreten Düşüş

probiyotik

Satranç ve Şah Ne Anlamlara Geliyor

bubble30
Nielawore

LET'S SEE THE NORTH POLE OF THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun