Temmuz 27, 2024

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

Uzun süre dinlenmeden ya da yeterince dinlenmeden çalıştıktan sonra insanda ilginç bir his oluşuyor. Bu his ise gerçekten de sanki hem bedenin hem de ruhun çekilmesi hissi gibi oluyor. İnsan öyle bir hale geliyor ki ayakta uyuyacak gibi oluyor ve "ayağıma kara sular indi" sözünü gerçekten yaşıyor. Ama olay aslında bu kadar da abartılacak gibi değil.

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

Çünkü tüm bu bitkinlik hissini ayakları uzatıp 10 dakika kadar hiçbir şey yapmadan, telefonla oynamadan ya da derin düşüncelere dalmadan 10 dakika dinenmek insanı kendine getirebiliyor. Bu tabi iyi bir uykunun ve dinlenmenin yerini tutmasa da en azından günü kurtarabiliyor. Bu sebeple aslında bitmeye yakın zannettiğimiz anlar genellikle bitmeye yakın anlar olmuyor.

Bitmeye Yakın Anlar - Friendz10

Sadece ufak bir dinlenmeyle kurtarabileceğimiz yorgunluklarınız oluyor. Bu yorgunluk hissi sadece bir anlık gelen bir his. Gerçekten ayağa kalkamayacak kadar yorulduğumuz anlar o kadar da çok değildir. Hatta belki de pek çoğumuz hayatımız boyunca gerçekten yorulduğumuz bir an yaşamıyoruzdur. Umarım hiçbirimiz hayatımız boyunca böylesine bir yorgunluk yaşamayız.

Yorumlar

  • Yorgunluk genellikle sahte bir duygudur

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Saklı

Saklı

Ruh Halimizin Dış Etmenlere Bağlı Olması - Friendz10
Dertlerimizden Kaçmak - Friendz10

Dertlerimizden Kaçmak - Friendz10

Normalliğin Tanımı - Friendz10

Normalliğin Tanımı - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Saklı

probiyotik

ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN MÜ?

bubble30

THE NEW COLOSSUS - EMMA LAZARUS

Nielawore

CHANDRA XRAY'İN 25. YILDÖNÜMÜ

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun