Nisan 29, 2024

Bir Ekip Yaratma Çabası – Friendz10

İyi bir yöneticinin en büyük çabalarından bir tanesi çalışanlarının birbirleri ile ve şirket ile aralarında bir bağ oluşturma çabasıdır. Burada şirket ile arada bir bağ oluşturma çabasından ziyade çalışanların birbiri ile aralarında bir bağ oluşturma çabası daha önce gelecektir. Çünkü insanlar genellikle manevi bağ hissettikleri yerlerde daha uzun süre kalma eğiliminde ve bu yer için daha fazla zorluğa katlanma eğiliminde olacaklardır. Kendinizden düşünün.

Bir Ekip Yaratma Çabası – Friendz10

Sevdiğiniz insanların olduğu bir yer için mi daha çok zorluğa katlanırsınız yoksa öylesine gittiğiniz ve bir bağ hissetmediğiniz bir yere karşı mı daha çok zorluklara katlanırsınız. En önemli şey yöneticiler için sizin zorluklara katlanma derecenizin artmasıdır. Sonrasında ise bağlılığınızın artmasıdır. Bağlılığınız arttığında ise işinizi çok daha iyi yapmaya başlarsınız. Çünkü başka bir yere gitme şansınız da kalmaz.

Bir Ekip Yaratma Çabası – Friendz10

Gerçi bir insanı çalıştığı yere bağlayan en önemli etmenlerden birisi genel olarak kendi hayat şartları ile ilgilidir ama bazen insanlar başka şartlardan dolayı da çalıştıkları yere bağlanabilirler. Özellikle iş yerinin yarattığı ortam burada son derece etkilidir. Ama her şeye rağmen insan yaptığı iş kadar önemli olduğunu iş yerleri açısından bilir. Bilmelidir de zaten. Her iş yeri bize iyi çalıştığımız kadar değer verir. Her yönetici de öyle. 

Yorumlar

  • liderler bu yüzden önemlidir

  • Ekip yaratmanın en zor kısmı lideri seçmektir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Öğreten Düşüş

Öğreten Düşüş

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Önemli Olan Bir Şeyin Parçası Olmak – Friendz10
Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Öğreten Düşüş

probiyotik

Satranç ve Şah Ne Anlamlara Geliyor

bubble30
Nielawore

LET'S SEE THE NORTH POLE OF THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun