Nisan 27, 2024

Bazı İnsanların Konuşması Yeter – Friendz10

Konuşma yeteneği bazı insanlar için hayatta her kapıyı açabilen harika bir yetenektir. Ama burada konuşma yeteneğinden söz ettiğim hitabet kurallarını bilip bunu ustalıkla uygulayan birisi değildir. Bazı insanlar sadece içlerinden geldiği gibi konuşarak diğer insanlara son derece sempatik ya da karizmatik gelebilirler. Bu eşime çok rastlanmayan harika bir yetenektir. Eminim sizin de çevrenizde böyle insanlar vardır ya da olmasa bile mutlaka denk gelmişsinizdir.

Bazı İnsanların Konuşması Yeter – Friendz10

Böyle insanların genellikle diğer insanlardan çok daha farklı bir enerjisi vardır. Bu enerji insanları bir şekilde kendisine çeken bir enerjidir. Açıklayamazsınız, anlayamazsınız ama o insanın sadece konuşması bile sizi neşelendirmeye yetebilir. Ne kadar da harika bir enerji aslında. Böyle insanlar hayatta sadece iletişim yeteneklerini kullanarak ileri noktalara gelebilirler. Yöneticilik ya da onun gibi konumlara yükselebilirler. Çünkü kendisini yönetici yapacak insanlara da son derece sempatik gelebilir. Ancak böyle insanların en büyük dezavantajı ise doğal olmalarıdır. Yani iletişim yeteneklerini bir plan doğrultusunda kullanamayabilirler.

Bazı İnsanların Konuşması Yeter – Friendz10

Örneğin bu yeteneğe sahip birisinin iş yerinde yükselme hedefi olduğunu düşünelim. Ancak bu insanın kendisini yönetici yapacak insanı hiç sevmediğini düşünelim. Böyle bir durumda iletişim yeteneği olan kişi bu yeteneğini planlı bir şekilde kullanıp sevmediği kişiye yaklaşmaya kalkarsa doğal olan iletişim yeteneğini kaybedip saçmalayabilir. Doğal olan iletişim yeteneği iyidir ama bazen sadece doğalken uygulanabilir.

Yorumlar

  • Güzel yetenek

  • etkiler evet

  • Konuşma yeteneği gerçekten harika bir yetenek

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kibir

Kibir

Koşulları En İyi Şekilde Kullanmak – Friendz10
Ceza Başarısızlığı Önler – Friendz10

Ceza Başarısızlığı Önler – Friendz10

İleriye Fazla Sıçramak – Friendz10

İleriye Fazla Sıçramak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kibir

probiyotik

36 Milyon Yaşındaki Penguen

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun