Temmuz 27, 2024

Bazı İnsanların Hayatı Yalandır - Friendz10

Yalan günümüzde her insanın bir şekilde başvurduğu bir şeydir. Küçük olsun, büyük olsun, beyaz olsun, siyah olsun, pembe olsun, adını ne koyarsanız koyun, yalan yalandır ve bir şekilde başvurulur. Yalanları ne kadar iyi yapmak isterseniz, onları karşı tarafa nasıl yansıtmak isterseniz isteyin, yalanın yalan olduğunu hiçbir şey değiştirmez. Ama yalanın boyutu küçüklüğü veya büyüklüğüne göre ayrılabilir. İşte burada karşımıza bazı insanların hayatlarının bile yalan olduğu çıkabiliyor. Yani bazı insanlar çok büyük yalancılardır.

Bazı İnsanların Hayatı Yalandır - Friendz10

Kendi hayatlarından o kadar tiksinirler ki veya kendilerini o kadar saklamak isterler ki sonunda bütün hayatlarını bir yalan haline getirirler. Çok mu iyi giyiniyordur? Hayır aslında sadece o an için öyle gözükmek için iyi giyiniyordur. Çok mu iyi konuşuyordur? Belki de içiyle dışı bir değildir. Çok mu iyi bir aileden geldiğini söylüyordur? Emin misiniz? Buna yüzde yüz inanabilir misiniz? Yüzde yüz inanamazsınız.

Bazı İnsanların Hayatı Yalandır - Friendz10

Bazı insanların hayatı yalandır. Ve böyle bir şey gerçekte olduğuna göre aslında hiç kimseye tam olarak güvenemezsiniz. Burada problemli olan nokta, bazı insanların diğer insanlara güvenmek istemesidir. İlginçtir ama bazı insanlar, başka insanlara güvenme ihtiyacı hissederler. Dünyanın iyi bir yer olduğunu inanmak isterler. Ama hiçbir imanç veya istek, gerçekte yaşananları değiştirmiyor. Umarım hayatı yalan olan birisine denk gelip de bu yalanlara inanmazsınız.

Yorumlar

  • O insanlara komple yazık

  • gerçekten yazık

  • Bazı insanlar en çok kendilerine yazık eder

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Saklı

Saklı

Ruh Halimizin Dış Etmenlere Bağlı Olması - Friendz10
Dertlerimizden Kaçmak - Friendz10

Dertlerimizden Kaçmak - Friendz10

Normalliğin Tanımı - Friendz10

Normalliğin Tanımı - Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Saklı

probiyotik

ZAMANDA YOLCULUK MÜMKÜN MÜ?

bubble30

THE NEW COLOSSUS - EMMA LAZARUS

Nielawore

CHANDRA XRAY'İN 25. YILDÖNÜMÜ

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun