Bazı Çelişkiler Test Anlamına Gelebilir – Friendz10

Bazen hiç olmaması gereken aksiliklerle karşılaşabiliriz ama burada olan şey belki de aksilik değildir. Bazen hayat bizim mücadele gücümüzü sınıyor olabilir. Çünkü bir düşünsenize aslında bir şeyi bir insan başaramayacak olsa ya da bir şeyler olmayacak olsa zaten en başından hiç olmazdı. Eğer bir şeyi başlatabildiyseniz aslında onu başarı ile sonlandırma potansiyeliniz var demektir.

Bazı Çelişkiler Test Anlamına Gelebilir – Friendz10

Ama dediğim gibi bazen hayat bizim mücadele gücümüzü sınar ve önümüze bazı engeller çıkarır. Aslında hayat her zaman için önümüze bazı engeller çıkartır. Bizim de onları aşmamız gerekir. Bazen ise insanlar bizim mücadele gücümüzü sinir bozucu bir şekilde biz bilmeden mücadele gücümüzü sınar. Örneğin önce bize olumlu işaretler verip sonra saçma sapan sebeplerden dolayı bize sorun çıkartabilirler.

Bazı Çelişkiler Test Anlamına Gelebilir – Friendz10

Bazı insanlar problemlidir ama bazıları ise sadece bizim mücadele gücümüzü test eder. Eğer yaşadığımız şey bir test ise o zaman mücadele sonucu testi geçtiğimizde yolumuza devam ederiz. Hayatın ya da insanların testleri. Ama karşınızdaki insan sorunlu ise o zaman mücadeleniz anlamsızdır ve mücadeleye devam etmenin de anlamı yoktur. Testleri görüp ona göre davranmak son derece önemlidir. Ve testler anlamsız çelişkilerde gizlidir. 

Yorumlar

  • ilginç bir bakış açısı

  • Bazı tuhaf olaylar sadece bizi test etmek içindir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun