Nisan 28, 2024

Bazen Çözüm Ayağımıza Gelir – Friendz10

Yaptığımız planlar ya da hayatımızı kolaylaştıracak işler için bazen elimizde yeterli imkanlar olur. Ancak bazen de bu fırsatları bulamayız. Bulunamayan fırsat ise daha fazla kaynak ya da gerekli çevre olabilir. Yani planlarımızı uygulayabilmek için elimizde sadece biraz daha kaynak ya da çevre olması gerekir. İşte böyle durumlarda bazen şans yüzümüze güler ve aradığımız fırsat ayağımıza gelir.

Bazen Çözüm Ayağımıza Gelir – Friendz10

Tabi bu tarz fırsatların iki tane bedeli vardır. Bu bedeller ise ya daha fazla çalışıp yorulmak ya da risk almak üzerinedir. Örneğin sizin çalıştığınız işte elinize geçen para yetersiz kalıyor. Ama bu durumda elinize ikinci bir iş yapmak için bir fırsat geçti. Eğer bu işi yapar ve daha fazla iş yaparsanız o zaman elinize geçen para artacak ve planlarınızı gerçekleştirebileceksinizdir. Ya da riskli bir fırsat elinize geçmiştir. Örneğin başka bir işe geçiş yapmak.

Bazen Çözüm Ayağımıza Gelir – Friendz10

Bu işte kazanacağınız paranın daha fazla olacağı kesindir ama yeni bir ortama girmek ve bilmediğiniz bir işi yapmak risk içerir. Böyle bir durumda yeni işinize uyum sağlayamadığınız takdirde işten çıkarılma ihtimaliniz de doğacaktır. İşte bu da riskli olan fırsattır. Ama değerlendirmek size kalmıştır. Ya günde 16 saat civarında çalışmak ya da başka bir işe girmek ve atılma riskini göze almak. Ama bazen zor durumlardan çıkış için başka bir seçeneğiniz de kalmaz. 

Yorumlar

  • Bazen sadece sabırlı olmak yeterlidir

  • Beklemek bazen çözümü bize getirir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Kibir

Kibir

Koşulları En İyi Şekilde Kullanmak – Friendz10
Ceza Başarısızlığı Önler – Friendz10

Ceza Başarısızlığı Önler – Friendz10

İleriye Fazla Sıçramak – Friendz10

İleriye Fazla Sıçramak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Kibir

probiyotik

36 Milyon Yaşındaki Penguen

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun