Aynı Yere Yıllarca Bağlı Kalmak – Friendz10

Kendimizi bir işe ya da bir kuruma fazlasıyla adayıp o alanda çok fazla çalışırsak bir gün bunun karşılığını alacağımız söylenirdi. Hani çok çalışan ve çabalayanın en sonunda hayatta istediği yere geleceği ya da yükseleceğine yönelik söylenen durumlar. Çok çalışmanın başarı getireceği bir gere kadar doğrudur ama çok çalışmanın getirdiği bilgi ve tecrübenin başarıya dönüştürülmesi için akıllıca hareket etmek de gerekir.

Aynı Yere Yıllarca Bağlı Kalmak – Friendz10

Burada başarıdan kast ettiğim ise mevki atlamak ya da büyük maddi kazançlar elde etmektir. İşimize sarılıp çok çalışmanın bizlere katacağı şeyler iş yerinde sevilen ve takdir edilen birisi olmaktır. Ama bunun dışında başarıya ulaşmak ise belki de asla mümkün olmayacaktır. Ya da mümkün olsa bile bu yıllarca çalışmayı gerektirebilir. Kaç kişi yıllarca aynı şirkette çalışmak isteyecektir? Kaç kişi kendisini tek bir işe adayabilir? Kaç kişi yıllarını harcayabilir?

Aynı Yere Yıllarca Bağlı Kalmak – Friendz10

Belki de o harcanan yıllar içinde başka iş alanlarına yönelse insan ya da başka iş alanlarına baksa çok daha büyük başarılara ve kazançlara ulaşabilirdi. Zaman o kadar değerli ki insan onu nasıl en iyi şekilde değerlendirebileceğini düşünürken en iyi fırsatı arama yarışına giriveriyor. En iyi fırsatı bulmak ise yıllarca aynı yerde zaman geçirmemeyi gerektiriyor. 

Yorumlar

  • Tartışılabilir bir konu

  • ben de bundan çok korkuyorum keşke demek istemem

  • Farklı ihtimaller her zaman göz önünde bulundurulmalıdır

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun