Mayıs 25, 2026

Yasakların Oluşturduğu Bağ – Friendz10

İnsanlar arasında ortak geçirilen zamanlar ve ortak yapılan eylemler önemli bir bağ oluşturur. Bu bağ arasında yasakların oluşturduğu bağ vardır ve bu bağ oldukça kuvvetlidir. Ortak yasakları yapmanın oluşturduğu bağ gerçekten çok kuvvetli olabilmektedir. Çünkü yasak olanı yaptığınız başka insanlar sizin sırlarınızı da biliyor olur.

Yasakların Oluşturduğu Bağ – Friendz10

Hem de bu sırlar en karanlık sırlar bile olabilir. En karanlık sırların bilinmesi ise bizler açısından son derece bağlayıcı olacaktır çünkü sizin hakkınızda çokça şey bilen birisinin sizden uzaklaşması sizin sırlarınızın başkaları tarafından bilinebilmesi potansiyelini doğurur. Bu sebeple uzaklaşma yaşanmamalıdır.

Yasakların Oluşturduğu Bağ – Friendz10

En azından insanların düşüncesi bu şekilde olabilir. Ortada bir sevgi olmasa bile korkunun oluşturduğu bir bağ olacaktır. Bu korku bağı bazen sevgiden bile daha kuvvetli olabilmektedir. Çünkü kimse karanlık sırlarının açığa çıkmasını istemez. Kimse gerçekte nasıl birisi olduğunun bilinmesini istemez.

Yorumlar

  • ilginç bir içerik

  • Değişik bir anlama evrilmiş

  • Yasaklar ne yazık ki karanlık bir sırra dönüşerek insanları birbirine bağlar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Herkesin Kendi Nedenlerini Yaratması

Herkesin Kendi Nedenlerini Yaratması

Yaş Büyüdükçe Değişen Hayat

Yaş Büyüdükçe Değişen Hayat

Benzerliğin Gücü

Benzerliğin Gücü

Her Şeyin Olduğu Gibi Olması

Her Şeyin Olduğu Gibi Olması

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Herkesin Kendi Nedenlerini Yaratması

probiyotik

Yosunlar ve Ağaç Kabukları

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun