Ekim 24, 2024

Sanal Dünya Hayalleri - Friendz10

Günümüzde, sosyal medya sayesinde hemen hemen her insanın hayatını görme, yaşantısını görme ve farklı farklı hayatları anlama olanağına sahibiz. Ancak, tüm bu hayatlar ve bizimkinden daha farklı olan hayatlar bizlere, bizim açımızdan ulaşması imkansız hayaller satarlar aslında. Sosyal medya olmadan önce insanlar hayatını rahat yaşayan, lüks içinde yaşayan, zengin insanların hayatını pek bilmezdi. Veyahut da mutlu bir ailesi olan, mutluluklar içinde yaşayan, insanların hayatlarını da pek bilmezdi.

Sanal Dünya Hayalleri - Friendz10

İnsanların bildiği hayatlar, kendi hayatı ve çevresinde görebildiği insanların hayatıydı. Ancak sosyal medya, insanların tüm dünyadaki diğer insanları bilmesini sağladı. Bu ise pek çok insanın memnuniyetini aldı götürdü hayatta. İnsanlar kendilerine soruyorlar, ''Neden benim böyle bir hayatım yok?'' diye. Mesela sosyal medyada belki de çok güzel arabası olan veya maddi durumu çok yerinde birisini görüyor ve ''Niye benim de böyle bir hayatım yok?'' deyip sinirleri bozuluyor.

Sanal Dünya Hayalleri - Friendz10

Veyahut da sosyal medyada çok eğlenen, çok rahat yaşayan birisini görüyor ve geliyor soruyor, ''Neden benim de böyle bir hayatım yok?'' diye. Sosyal medya insanlara sanan hayaller satmaya başladı. Ve insanların kendi kendilerini yiyip bitirmesine sebep olan bir platform haline geldi. Herkes için değil ama bazı insanlar için sosyal medya büyük bir mutsuzluk kaynağı haline geldi. 

Yorumlar

  • Sosyal medya bizlere imkansıza yakın hayaller sunar

  • katılıyorum

  • Kesinlikle katılıyorum

  • Gençlerin işi zor.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Sınırı Aşmak

Sınırı Aşmak

Çifte Kazanç

Çifte Kazanç

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Tam Olarak Hesaplayabilmek

Kontrolden Çıkan Durumlar

Kontrolden Çıkan Durumlar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Sınırı Aşmak

probiyotik

Güneş Enerjisi Panelleri ve Kelebekler

bubble30
Nielawore

GİDİŞİM MUHTEŞEM OLACAK: NGC 6210

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun