Nisan 30, 2024

Kazanacağını Zannetmek – Friendz10

Kazanmak hayatta bir insanın ulaşabileceği en zor kavramlardan birisidir. Bunun en büyük sebebi ise kazanmayı belki de tüm insanların istemesidir. Çok basit bir mantıkla arz talep olarak bakarsak arz edilen şey yani kazanılmak istenen şey bir taneyse talep eden insanların sayısı çok fazla. Yani kazanmak gerçekten çok zor.

Kazanacağını Zannetmek – Friendz10

Ama pek çok insan kazanmaya bu şekilde bakmaz. Hatta pek çok insan kazanmanın kolay yolunu arar. Ama sizlere kazanmanın kolay yollarını sunanlar aslında kazanmak isteyen başka insanlardır. Onların kazanması ise sizin kaybetmeniz anlamına gelir. Yani kolay yoldan kazanmak aslında kaybetmek demektir. Ama insanların pek çoğu bu yolla da düşünmezler.

Kazanacağını Zannetmek – Friendz10

İnsanların pek çoğu bir şekilde kolay yoldan kazanacaklarını zannederler. Ama kazanamazlar. Kazanamadıkları için de ne yazık ki kazanma umuduyla aynı yolda gitmeye devam ederler. İşin daha da tuhaf yanı ise bu umut zamanla kazanma hırsıyla karışık tuhaf bir duruma evrilir. En sonunda ise geldiğimiz noktada kolay yoldan kazanacaklarını zannederek olanlar uzun vadede hem zaman hem sermaye hem de enerji kaybederler oysa ki zoru seçip biraz dişlerini sıkabilseler hem düzgün bir hayatları olur hem de kazanmış olurlar. 

Yorumlar

  • Kazanmak çok ama çok zordur

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun