Nisan 30, 2024

İnsanların Umurunda Olmamak – Friendz10

Bazı zamanlarda bazı insanların bizi umursadıklarını görmek isteriz. Bu son derece tuhaf gelse de ilk başta aslında bek çok insanın istediği bir şeydir. Her insan umursanmak ister. Bu son derece normaldir. Ama tuhaf olan ise belirli insanların bizi daha çok umursamasını istememizdir. İşte burada karşımıza son derece manipülasyona açık bir durum ortaya çıkar.

İnsanların Umurunda Olmamak – Friendz10

Çünkü umursanmak için yaptığımız pek çok şeyi hedefimize ulaşamadığımız zaman yapmaya devam edebiliriz. Eğer umursamasını istediğimiz insan bu durumun farkına varır ve bizi özellikle umursamamaya devam ederse bu o kişinin bize oynadığı bir psikolojik oyuna dönüşebilir. Biz o insanın bizi umursamadı için çırpınır dururuz ve her umursanmadığımızda hem umursanmak için daha çok çabalar ve kendimizden kaybetmiş oluruz hem de duygularımız biraz olsun incinebilir.

İnsanların Umurunda Olmamak – Friendz10

Bazı insanlarda duygusal olarak incinme daha da artabilir. Hatta bazı insanlar umursanmama korkusundan dolayı başkalarına karşı soğuk ve çekingen bile davranabilir. İnsanların özellikle de umursamasını istediğimiz insanların umurunda olmamak son derece kötü bir histir. Ama bundan dolayı kendimizi kapamamalıyız ya da çekinmemeliyiz. 

Yorumlar

  • Kişiden kişiye göre değişebilir bu durumun davranış modeli

  • Kötü bir durum aslında

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun