Mayıs 02, 2024

İnsanların Gizli Anları – Friendz10

Her insanın bir şekilde gizlediği bir şeyler mutlaka vardır. Bu gizli olan şeyler mesleki olabilir, bir insanın geçmişi ile ilgili olabilir, yaptığı bir eylem ile ilgili olabilir... Yani gizlilik pek çok konu ile ilgili olabilir. Ancak insanların esasta kim oldukları veya nasıl insanlar oldukları da bu gizledikleri anlarında saklıdır. Bu gizlenen anların ortaya çıkması ise gerçekten çok zordur.

İnsanların Gizli Anları – Friendz10

Çünkü insanlar gizledikleri bir şeyin ortaya çıkmasını istemezler. Ama gizlenen şeyin ortaya çıkarılması onu ortaya çıkaran kişi açısından bir büyük kazanım sağlar. O kazanım ise güçtür. Gizleyen kişi gizliliğini ortaya çıkaran kişiye karşı büyük bir zafiyete düşebilir. Bu her şeyden önce psikolojik bir yenilgidir. Çünkü gizlemeye çalışan kişi gizlemeye çalıştığı şeyi aslında gizleyemediği için kendisini gizliliği ortaya çıkaran kişiye karşı son derece güçsüz hisseder.

İnsanların Gizli Anları – Friendz10

Psikolojik yenilginin ötesinde bu bir tehdit konusu olur. Çünkü bir şeyi gizleyen birisi onun ortaya çıkmaması için gizliyordur. Ancak bu gizlenen şey ortaya çıktığında gizlemek isteyen kişi için o gizliliği ortaya çıkaran kişi bir tehdit haline gelir. Bu bir savaş sebebi bile olabilir. 

Yorumlar

  • BU her zaman sorun olabilecek bir durum

  • Gizliliğin ortaya çıkarılması ortaya çıkaran için bir güç unsurudur

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Yasak Bağ

Yasak Bağ

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Ne Yaşandığını Bilememek – Friendz10

Önemli Olan Kimin Daha İyi Kullandığıdır – Friendz10
Güler Yüz ve İlgi Büyük Bir Tuzak Olabilir – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

YOU SEE A DYING STAR!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun