Nisan 29, 2024

Donuk Yüzlü İnsanlar – Friendz10

Bir insanla karşı karşıya oturdunuz diyelim. Bu insanla yaptığınız sohbet sırasında ilginç bir şekilde bir türlü heyecan duyamadığını ya da duymadığını fark ettiniz. Aslında mesele sadece heyecan duymaması değil. Sanki sizi hiç umursamıyormuş ve önemsemiyormuş gibi bir hali de var. İşte böyle insanlar ilginç bir şekilde sanki sizi küçümsüyormuş gibi hissedersiniz. Hatta yeterince alıngan biriyseniz böyle insanlar sizin kendinizi ezik hissetmenize bile sebep olabilir. Bunu da sözleriyle sizi aşağılayarak yapmazlar.

Donuk Yüzlü İnsanlar – Friendz10

Aksine sizin yaptığınız şakalara hiç gülmeyerek, sizin fikirlerinizi hiç önemsemeyerek yani davranışları ile yaparlar. Bugün konumuz donuk yüzlü insanlar. Donuk yüzlü diyorum çünkü sizi umursamadıkları için size karşı gerek beden dilleriyle gerekse yüz ifadeleriyle donuk bir hal takınırlar. İşin kötüsü bunu bilerek de yapmazlar. Öyle insanlar oldukları için öyle davranırlar. Burada işin daha da kötüsü de var. Bu tarz insanların çoğu gerçekten sizi küçümsedikleri için böyle yaparlar. Bu tarz insanların geçmişlerinde iki şey yaşamış olması muhtemeldir.

Donuk Yüzlü İnsanlar – Friendz10

Ya geçmişlerinde çok aşağılanmışlardır ve kendi ezikliklerini size belli etmemek adına küçümser bir tavır içindedirler. Ya da kendi algılarına göre geçmişlerinde son derece üst düzey bir hayat yaşamışlardır ve sizi geçmişlerinde yaşadıkları bu üst düzey hayatla kıyaslayıp küçümsüyorlardır. Ama bu sizin ezik büzük birisi olduğunuz anlamına gelmez. Bu tamamen o kişinin büyüklük algısı ile ilgilidir. Başka birisine göre siz muhteşem olabilirsiniz ama o donuk yüzlü insana göre değilsiniz sadece. 

Yorumlar

  • Bazı insanlar ne yazık ki kibirden kurtulamazlar

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Çıkarlara Uymak

Çıkarlara Uymak

Zaman Hızlı Olandan Yanadır – Friendz10

Zaman Hızlı Olandan Yanadır – Friendz10

İnsanların Değişmesini Ummak – Friendz10

İnsanların Değişmesini Ummak – Friendz10

Doğruyu Bulma Arayışı – Friendz10

Doğruyu Bulma Arayışı – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Çıkarlara Uymak

probiyotik

Osmanlı Marjinalleri: Hokkabazlar

bubble30
Nielawore

LET'S SEE THE NORTH POLE OF THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun