Mayıs 03, 2024

Çok Çalışmak İnsanı Değiştirebilir – Friendz10

Bazı zamanlar gelir insanların çok çalışması gerekir. Burada çalışma süresi günde 10 saat ile 16 saat arasına çıkabilir. Bu kadar çok çalışmak ise insanın zamanla değişmesine sebep olabilir. Çünkü bu kadar çok çalışmak insanın yaşam şeklini değiştirir nasıl bir değişime sebep olacağı ise kişiden kişiye değişir. Örneğin günde sekiz saat çalışan birisini düşünün. Bu insanın gerek ailesi ile gerekse arkadaşları ile zaman geçirecek vakti olsun.

Çok Çalışmak İnsanı Değiştirebilir – Friendz10

Ama aynı insan paraya ihtiyacı olduğu için günde 16 saat çalıştığı bir düzene geçsin. Uzun süre boyunca günde 16 saat çalıştığı da bu insanın karakterinde şu değişimler yaşanabilir. Birinci değişim bu insan zamanla daha depresif bir ruh haline sahip olabilir. Çünkü bu kadar çok çalışmak insanı. Kendisine zaman ayıramamasına neden olacaktır. Kendisine zaman ayıramayan insan ise zamanla hayattan bunalmaya başlayabilir.

Çok Çalışmak İnsanı Değiştirebilir – Friendz10

Ya da tam tersine böyle bir insan zamanla daha çok çalışmanın getirdiği hareketlilik ve mücadele ile daha enerjik birisi haline de gelebilir. İkinci yaşanan değişim fiziksel olabilir. Çünkü hangi işi yaptığına bağlı olarak bu kadar çok çalışan birisi zamanla fiziksel olarak kuvvet de kazanabilir. Duruma göre çok fazla çalışmak bazı insanlara iyi de gelebilir kötü de gelebilir. Ama değişim yaratacağı kesin. Hem fiziksel hem de ruhsal bir değişim. 

Yorumlar

  • Çok çalışmak değiştirir mi tam emin değilim ama boşa çalışmak değiştirir

  • yoruma katılıyorum

  • Çalışmak değiştirir, çok çalışmak ise daha çok değiştirir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Gerçek Özgürlük

Gerçek Özgürlük

Sonuçların Nedenlerden Daha Önemli Olması – Friendz10
Yönlendirme İle Yapılan İyilik – Friendz10

Yönlendirme İle Yapılan İyilik – Friendz10

Gereksiz Büyüklenmenin Sonu – Friendz10

Gereksiz Büyüklenmenin Sonu – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Gerçek Özgürlük

probiyotik
bubble30
Nielawore

NOT ALL GALAXIES ARE SPIRAL!: I ZWICKY 18

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun