Bir Noktadan Sonra “Ne Olursa Olsun” Demek

Belli bir amaç için tüm çabamızı gerçekleştirir ve tüm zorluklara katlanabiliriz. Ama hala bir belirsizlik vardır amaca ulaşma konusunda. Bu belirsizliğin sonu gelmediği için ise belirsizlik hissinin bizi yiyip bitirmesi yerine bir noktadan sonra artık belki de içsel bir savunma mekanizması olarak “ne olursa olsun” demeye başlarız.

Bir Noktadan Sonra “Ne Olursa Olsun” Demek

Bir sınava hazırlandığınızı hayal edin ve bu sınav belki de sizin geleceğinizi belirleyecek türden olacak. Bu sınava çok fazla çalıştınız ve sınavdan iyi bir not aldınız. Ama bir türlü aldığınız not karşılığında başvurduğunuz işlerden net bir cevap gelmedi. Sizinle konuşan işverenler size net bir cevap vermedi ama size olmaz da demedi.

Bir Noktadan Sonra “Ne Olursa Olsun” Demek

Bu durumda insan belli bir süre son derece sinir bozucu bir süreç yaşayabilir ama en sonunda insan artık “ne olursa olsun” moduna girip normal hayatına kaldığı yerden devam eder. Aslında ne kadar kötü gelirse gelsin kulağa insan hiçbir şeye takılıp kalmamalı ve yaşamına devam edebilmelidir. Çünkü hayat her zaman için yeni fırsatları karşımıza çıkaracaktır. Yeter ki mücadeleden vazgeçmeyelim.

Yorumlar

  • Kontrol edemediğimiz noktada akışına bırakmak gerekir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun