Nisan 30, 2024

Bazı İnsanlardan Bir Tane Vardır – Friendz10

İnsanların toplam nüfusunun milyarları bulduğu bir dünyada insanlar için bir tane var diyemeyiz. Ama olaya sayısal yönden bakmayı bırakıp biraz olsun insanların bizde yarattığı hislere bakarsak bu durum değişmeye başlar. İnsanların sayısı bir anda azalmaya başlar bizim için. Milyarlarca insan arasından sizi seven, size iyi hissettirebilen ya da zor zamanlarınızda yanınızda olabilen kaç kişi vardır bir düşünün.

Bazı İnsanlardan Bir Tane Vardır – Friendz10

Muhtemelen bu sorunun cevabı bir ya da iki insan olacaktır. İşte şimdi insanlara olan bakış açımızda sayısal olmayan bir bakış açısı yakaladık. Dünyada milyarlarca insan olabilir, çevremizde gözümüzle gördüğümüz binlerce insan olabilir, onlarca arkadaşımız olabilir ama bizi seven ve zor zamanlarımızda yanımızda olan bir ya da iki insan vardır hayatta.

Bazı İnsanlardan Bir Tane Vardır – Friendz10

Bazılarımız için annemiz bazılarımız için babamız bazılarımız için ise dostumuzdur bu insan. Ama bir tanedir böyle insanlar sadece ve yeri doldurulamaz bir insanlardır. Hayatta pek çok insan tanımadan bir tane olan insanların kıymetini bilemeyiz çünkü diğer insanlarla bu değerli insanları kıyaslayamayız. Ancak kıyaslama yaptığımız zaman bir tane olan insanların neden bir tane olduklarını ve kıymetlerini anlayabiliriz.

Yorumlar

  • hepimiz bir taneyiz ve özeliz

  • Bazı insanlar bizim için bir tanedir

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Öğreten Düşüş

Öğreten Düşüş

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Yunancadan Günümüze Kadar – Friendz10

Önemli Olan Bir Şeyin Parçası Olmak – Friendz10
Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Hayatı Sorgulamayı Bırakmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Öğreten Düşüş

probiyotik

Satranç ve Şah Ne Anlamlara Geliyor

bubble30
Nielawore

LET'S SEE THE NORTH POLE OF THE MOON

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun