Bazen Kazanmak Her Şey Olur – Friendz10

Hayatımızın en tuhaf anlarını yaşadığımız dönemler olabilir. Hatta hayat bazen tahammül edilmez derecede zorlaşır ve biz bu zorlukların içinden çıkacak bir çıkış yolu ararız. Bir yandan geleceğin belirsiz olması bir yandan maddi durumlar derken kendimizi son derece sıkıntılı bir sürecin içinde bulabiliriz. Bu sıkıntılı süreçten çıkmak için ise son derece büyük bir çabaya girişebiliriz. Kimisi sıkıntılar altında ezilir kimisi ise sıkıntılardan kurtulmaya çalışır.

Bazen Kazanmak Her Şey Olur – Friendz10

Sıkıntılardan kurtulmaya çalıştığımız süreçte ise bir bakmışız ki kazanmak her şeyden önemli olmuş. Çünkü sıkıntıları ve dertleri bitirebilecek en önemli şey kazanmaktır. Bu sebeple kazanmaya odaklanmışızdır. Ama burada esas motivasyon kazanmak da değildir. Burada esas motivasyonumuz hayatımızda olan sıkıntılardan artık bıkmış olmamızdır. O kadar çok bıkmışızdır ki tek istediğimiz şey kazanmak olmuştur.

Bazen Kazanmak Her Şey Olur – Friendz10

Sevmediğimiz, istemediğimiz hayatımızın değişmesini her şeyden çok ister hale gelmişizdir. Hayatın verdiği bıkkınlık hat safhaya ulaştığında iyi ya da kötü gibi kavramların da önemi kalmamaya başlar. Sadece ama sadece kazanmak isteriz. Kazanmak isteriz çünkü bıktığımız hayat şartlarını değiştirmek isteriz. İşte böyle bir durumda kazanmak her şey olur. 

Yorumlar

  • Her şey de diyemem

  • Bazen kazanmak her şeyin önüne geçer

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru

Doğru

İyi Bir Motivasyon İnsana Her Şeyi Yaptırabilir – Friendz10
Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Her Zaman En Zoruna Hazır Olmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Boş Kalınca Acıkmak – Friendz10

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

"AĞLATAN MUTLULUK" -ADNAN YÜCEL

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun