GÜNÜN MAKYAJI: ERKEKLERİN BİZİ MAKYAJSIZ SANDIĞI MAKYAJ

Benim çok aman aman bir makyaj kültürüm yoktur o yüzden beyefendiler ve benim gibi hanımefendilerin sizi makyajsız sanabileceği makyaj olarak revize edebiliriz başlığı.

Geçen sosyal medyada bir beyefendi makyajsız olduğunu iddia etmiş bir kadının, bir kadın da cevap yazmış 'biz bu erkeklere istesek Galata Kulesi'ni satarız' diye. Arkadaşlar olmuyor böyle. Bana da satabilirsiniz demek oluyor, alınıyorum... Çok ayıp.

Makyaj gurmesi olmasam da bu görünümü elde etmek için daha çok emek ve malzeme kullanıldığını biliyorum... Dudağınızla birebir aynı tonda ruj arayıp buluyorsunuz, fondöten kusursuz bir uyum içinde cilt ile, rimel var ile yok arası hatta şeffaf kullanıyorsunuz, çok ince bir eyeliner belki...

Ben rimel sürüp dışarı çıkıyorum hayalet gibi dolaşıyormuşum hissi gelirse de ruj ile makyajımı şenlendirmeyi tercih ediyorum.

Bu makyajı yapabilmeyi çok isterdim ama. Hatta öğreneceğim. Görselden ilham almaya başlayayım o vakit. Gelin beraber ilham alalım. Aşağı kaydıralım lütfen.

GÜNÜN MAKYAJI: ERKEKLERİN BİZİ MAKYAJSIZ SANDIĞI MAKYAJ

Eyeliner ve rimelin varlığı dışında hafif parlatıcı var sanki. Başka ne var? Anlayabildiniz mi?

GÜNÜN MAKYAJI: ERKEKLERİN BİZİ MAKYAJSIZ SANDIĞI MAKYAJ

MAKYAJ GURMELİĞİNİZİ KONUŞTURMA ZAMANI GELDİ! KADININ YÜZÜNDE HANGİ MALZEMELER NASIL UYGULANMIŞ YORUMLARA YAZIN BAKALIM!

Yorumlar

  • makyaj gurmelerini yorumlarda bekliyorum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun