Şubat 04, 2026

Artan Riskler

Küresel ekonomi son zamanlarda büyük bir krizin eşiğinde gibi duruyor. En azından böyle bir algı ciddi ciddi oluşmuş durumda. Bunun bir göstergesi olarak IMF’den gelen bir uyarı oldu. O uyarı ise risklerin arttığına yönelik bir uyarı oldu.

Artan Riskler

IMF’ye göre dünyada artan jeopolitik riskler küresel ekonomiyi tehdit eder hale eldi. Yani savaş ve ekonomik kriz riskleri beraberinde sermayenin serbestçe akmasını ve uluslararası ödeme sistemlerini tehdit eder hale geldi.

Artan Riskler

Bu durum aslında dünyada savaşlar arttıkça ya da savaş riskleri arttıkça artıyor. Şu anda Ukrayna ve Rusya savaşta ve bu savaş özellikle enerji piyasasını ciddi şekilde etkiledi. Peki ya başka ülkeler de savaşa girerse neler etkilenebilir? İşte bu büyük bir risk.

 

NOT: Burada yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Doğru İnsana Bağlı Zamanlar

Doğru İnsana Bağlı Zamanlar

Kripto Para ve Altın

Kripto Para ve Altın

Muhteşem Olasılıkların Bir Araya Gelmesi

Muhteşem Olasılıkların Bir Araya Gelmesi

Beyin Kullanabildiğini Tutar

Beyin Kullanabildiğini Tutar

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Doğru İnsana Bağlı Zamanlar

probiyotik

Optiğe Tarihsel Bakış

bubble30
Nielawore

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun