Mayıs 02, 2024

OYUK DÜNYA TEORİSİ

Hitler ve yakın çevresi, Horbiger'in "Oyuk Dünya Teorisi"ne de tam olarak inanmış ve bu teoriyi kanıtlayabilmek için bazı uygulamalara bile girişmişlerdi (K163):

Nisan 1942'de, Hitler, Georing ve Himmler'in onayları ile, kızılötesi ışınlar çalışmaları ile ünlü Dr. Heinz Fisher yönetimindeki bir araştırma ekibi, Baltık Denizi'ndeki Rügen Adası'na, en gelişmiş radar aygıtları ile donanımlı olarak çıkarlar. Bu aygıtlar, o yıllarda daha henüz pek seyrek olup, sadece Alman savunmasının can alıcı noktalarına yerleştirilmişlerdi.

OYUK DÜNYA TEORİSİ

Ancak, Rügen Adası Deneyi, Hitler'in bütün cephelerde yapmayı planladığı genel saldırı açısından son derece önemli görülmekteydi. Dr. Fisher, adaya varır varmaz, radarları 45 derece göğe çevirtir ve böylece bir kaç gün beklenir. Ekip mensupları bile çok şaşırdıkları bu araştırmanın nedenini daha sonra anlarlar. Hitler, Dünya'nın dışbükey değil, "içbükey" olduğuna inanmaktadır.

OYUK DÜNYA TEORİSİ

Bu deneyle, düz ışınlar halinde yayılan radar dalgalarının yansıması ile, içbükey kürenin içinde yer alan çok uzaktaki cisimlerin varlığı saptanacaktır. Araştırmanın asıl amacı, İngiltere'de, Scapa Flow'da demirlemiş bulunan İngiliz donanmasının yerinin saptanmasıdır..

Yorumlar

  • Gezegenimiz hala çözülmemiş gizemlerle dolu

  • Gerçekten çok ilginç bir seri olmuş

  • devamını merak ettim hemen diğer içeriğe tıklıyorum

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son İçerikleri

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

Yazı Yolculuğu

Yazı Yolculuğu

Yazının Evrimi

Yazının Evrimi

Örümcekler Ağlarını Neye Göre Örüyorlar?

Editörlerin Son İçerikleri

kaptanfilozof06

Yasak Bağ

probiyotik

Hayvanları Nasıl Evcilleştirdik

bubble30
Nielawore

YOU SEE A DYING STAR!

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun