Mayıs 15, 2024

SINAV HAFTASI

Sınav haftasında bunu yaşamayan öğrenci yoktur bence. Hepimiz bir yoldan en az bir kere geçtik. Vize haftası, final haftası, büt haftası… Evde yapılmadık şey kalmaz. Parti bile verebilirsiniz.

Aylardır pis olan camları temizleme isteği gelir bir anda içinize. Temizlik aşkıyla yanar tutuşursunuz. Adeta bir temizlik avcısına dönüşüyorsunuz.

Başka bir planda; arkadaşlarınızla oyun oynama, dışarı çıkma isteği hiç bu kadar güçlü olmamış oluyor içinizde. Sabahlara kadar batak oynamak istiyor insan.

Bu batak da enteresan bir şey, üniversitede zorla öğreniyorsunuz. Ben bilmiyordum. Öğrenmeden mezun olacağım diye de inat etmiştim. Sonra ne mi oldu? Öğrendim. Üniversite böyle bir yer işte. Şimdi ne zamandı hatırlamıyorum ama kesin sınav haftası öğrenmişimdir ben de.

Sınav haftasında ders çalışmaktansa başka her şeyi yapmak istiyor insan. Denenmemiş yemekleri deneyeyim, baklava mı açmayı öğrensem?

Banyoyu eni konu temizlemeye giriyorsun, a-ah o da ne? Derz araları mı pislenmiş?! Bunların temizlenmesi lazım ama olmaz böyle.

Evet tam zamanı, başka zaman olmaz. O derz araları mutlaka o sınav haftası temizlenmeli.

Sonrası pişmanlık, o temizliği, o yemeği yapmasaydım dövünmesi. Ama okurken gülümsediniz biliyorum, hepinizin var böyle bir anısı çünkü.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"DOSTLUK"

Nielawore

"KUZEYDEKİ PENCERE"

Nielawore

"BULUTLANMA SONNET Sİ"

Nielawore

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Depremden Ödüle

probiyotik

Yanılgı

bubble30
Nielawore

"DOSTLUK"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun