Mayıs 15, 2024

SATIŞ DANIŞMANLARI DA İNSANDIR

Değerli dostlarım, bugün beni çok inciten bir durumdan bahsetmek istiyorum. Biz satış danışmanları da insanız. Bunu bilmeyen, böyle davranmayanlar var. Biz sizin peşinizden koşmak zorunda olan özel hizmetçiniz değiliz. Bazıları özel uşak muamelesi yapıyorlar.

Özellikle bu pandemi sürecinde bize insan değilmişiz gibi davrananlar arttı. Size pandemi de bize değil mi? Kıyafet deniyorsunuz, denediğiniz kıyafeti ters çıkarıp bırakıyorsunuz. E maskeyle hepimiz daralıyoruz bunalıyoruz, terliyoruz. Heh işte biz sizin o terinize dokunmak zorunda kalıyoruz. Bu bizim virüs kapma riskimizi daha da arttırıyor.

Virüsü boş verelim. Normal zamanda da biz sizin terinize lütfen dokunmayalım. Hiç sağlıklı bir şey değil, ayrıca hoş bir durum da değil. Bakın sizden beklenilen askıya geri asın, katlayın gibi durumlar değil. Yine katlamayın, askılamayın. Ama en azından kıyafetin düzünü çevirin.

Sizden sonra kabine bir giriyoruz savaş alanı. İçerde dağlar birikmiş. Bir kere o kadar fazla ürünle kabine girmeniz başkasının hakkından çalmaktır. Siz üç saat ürün deneyeceksiniz diye bir başkası boş kabin bulamıyor.

Alışveriş esnasında başkalarını da düşünün lütfen.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Nielawore

"DOSTLUK"

Nielawore

"KUZEYDEKİ PENCERE"

Nielawore

"BULUTLANMA SONNET Sİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Depremden Ödüle

probiyotik

Beni Unutma

bubble30
Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun