Mayıs 17, 2024

BEN ŞİMDİ BUNU NEDEN YAŞADIM?

Satış danışmanın enteresan anıları bitmez canlar. Ben de hikaye çok. Bugün size sonrasında çok güldüğüm bir anımı anlatacağım.

O zamanlar bir bebek firmasında çalışıyorum. O bebek firmaları tam komedi hikayeleri dolu, insan bir sürü komik olaya, aile içi didişmelere şahit oluyor.

Bir gün yine reyondayım, yoğunda bir gün. Bir çift geldi, karnı burnunda ablanın. Belli ki doğum çok yakın. Hala bir bebek arabaları yokmuş, onu almaya gelmişler. Yardım istediler ben de yardımcı olmaya çalışıyorum.

Orta halli, kaliteli, idare etmelik çeşit çeşit bebek arabası gösterdim. Sonra kadın dedi ki:

“En iyisi hangisi?”

Ben de gösterdim. Özelliklerini anlattım, açılıp kapanmasını gösterdim. En son da fiyatını söyledim. Ama gerçekten pahalı bir bebek arabası. Kadın eşine döndü dedi ki: “Bunu alalım.”

Adam da çok pahalı olduğunu, bu kadar para vermenin gerekli olmadığını anlatmaya çalışıyor eşine. Başka bir tane bakabileceklerini, aynı işlevde yine kaliteli ama daha uygun bir bebek arabası almaları gerektiğini anlatıyor. Ama nafile; kadın dinlemiyor bile. Eşine de tavrını belli ediyor, ne derse desin en kaliteli olanı istediğini söylüyor.

Bende köşede biblo gibi duruyorum, tüm bu aile içi duruma şahit oluyorum. Ben ne gerek vardı şimdi tüm bunları benim yanımda konuşmaya derken daha da enteresan bir durum oluştu ve kadın eşine dönüp dedi ki:

“Ya bu bebek arabasını alırız ya da bir daha birlikte olmayız.”

Ben tabi şok geçirdim. Minnacık gözlerim kocaman oldu kalakaldım. Adam da bana bakıyor bu cümlenin  üstüne. 

"Iııı şey siz biraz inceleyin ben diğer müşterilere de bir bakayım, yine yardımcı olurum." deyip uzaklaştım ama ben bile olayın şokunu atlamadım. Beyefendiye sabır diliyorum. 

Sonuç ne mi oldu? Beş dakika sonra kasada o bebek arabası işleminin satışını gerçekleştirmek. 

Yorumlar

  • ahahah :)

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Nielawore

"DOSTLUK"

Nielawore

"KUZEYDEKİ PENCERE"

Nielawore

"BULUTLANMA SONNET Sİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Tatil Süreleri Uzuyor

probiyotik

Beni Unutma

bubble30

HEM AÇAMADIM HEM BURUŞTU

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun