Mayıs 17, 2024

BEKLEMEK

Beklemek herkes için farklı bir olgudur. Kimi, neyi, hangi koşullar altında beklediğinize göre değişiklikler gösterir. Bekliyoruz hepimiz; hepimiz biraz bekliyoruz işte. Herkesin beklediği biri veya beklediği bir şey vardır ben buna inanıyorum.

Ben hep bir şeyleri, bir şeylerin olmasını, gelmesini istediğim kişileri, bazılarının gitmesini bekledim. Bazen gelen gitmez, bazen giden gelmez, beklenen olmaz. Hayat bu, kafasına göre davranıyor en nihayetinde.

Zaman ne değişik bir kavram yahu. Beklerken öylesine mi yavaş geçer? Zar zor geçirdiğin 1 saat 5 saat gibi geliyor insana.

Ekinoks falan hep yalan ben söyleyeyim size. En uzun gün ve en uzun gece beklediğin gündür. Beklersen o gün hiç bitmez. Gündüz akşam olmak bilmez, gece güneş doğmak bilmez. Akreple yelkovanı kovalar durursun.

Beklemelerin en kötüsü çaresiz bekleyiştir. Elden bir şey gelmeyince, beklemekten başka yapacak bir şey yoksa, zaman sizin en büyük düşmanınızdır. Stresten tırnaklarınızı yemeye başlayabilir, deprem yaratacak şekilde ayağınızı sallayabilir, çenenizi kitleyecek kadar sakız çiğneyebilirsiniz. Hatta sigaraya bile başlayabilirsiniz, öyle illet şey şu beklemek!

(Ama tabi siz sakın sigaraya başlamayın. Çünkü sigara sağlığa zararlıdır.)

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Nielawore

"DOSTLUK"

Nielawore

"KUZEYDEKİ PENCERE"

Nielawore

"BULUTLANMA SONNET Sİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Tatil Süreleri Uzuyor

probiyotik

Beni Unutma

bubble30

HEM AÇAMADIM HEM BURUŞTU

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun