Mayıs 16, 2024

ANLAM VEREMEDİĞİM DAVRANIŞLAR

Siz AVM’ye 10.00-22.00 araları gelebiliyorsunuz. Yani normal zamanda böyleydi, pandemi etkisiyle onun da saatleri değişti tabii. Biz satış danışmanları ise sizlerden önce gelip, sizlerden sonra gidiyoruz. Çalıştığımız firmaya göre işe geliş saati ve çıkış saatimiz değişiyor. Mesela sabah 8’de de gelebiliyoruz. Ama en geç 9 buçukta geliyoruz mağazaya.

Sabah AVM’ler açılmadan geliyoruz çünkü sizlerin rahat alışveriş yapabilmesi için mağazayı uygun hale getiriyoruz. Nasıl yapıyoruz bunu? Mağaza temizleniyor bir kere, askıları düzeltiyoruz, etiketleri kontrol ediyoruz. Mesela indirim dönemleri oluyor, indirim etiketleri basıyoruz. Siz mağazaya geldiğinizde her şey hazır olsun diye biz her gün daha erken geliyoruz.

Lakin anlayamadığım bir durum var ki bugünkü konumuz o. Biz sizin için reyonu düzeltiyoruz. Askılar, katlanmış ürünler, aksesuarlar her şey siz tek başınıza rahatça bakıp alabileceğiniz şekilde hazır ve nazır duruyor.

Biz de yeni ürün gelmiş ya da kabinden ürün çıkarmışız. Böyle yığın oluşmuş onları askı etiket düzeltip, reyona çıkarmaya uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Siz de enteresan bir şekilde hep oradan bakıyorsunuz ürünlere.

Neden yahu neden? Karman çorman orası. Sana harika düzenli bir alan oluşturmuşuz, neden karmaşadan bakıyorsunuz? Biri bana bunu açıklasın lütfen.

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Editörün Son Yazıları

Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Nielawore

"DOSTLUK"

Nielawore

"KUZEYDEKİ PENCERE"

Nielawore

"BULUTLANMA SONNET Sİ"

Editörlerin Son Yazıları

kaptanfilozof06

Depremden Ödüle

probiyotik

Beni Unutma

bubble30
Nielawore

"GÜLÜN İLKESİ"

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun