Mayıs 07, 2024

GEÇMİŞE GİDİP KİMSEYE FAYDAM DOKUNMADAN SADECE MOTİVE EDİP GELİRİM ÇÜNKÜ HİÇBİR ŞEYİN TAM OLARAK NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLMİYORUM

Son zamanlarda sosyal medyada oldukça fazla bu konuya denk geliyorum ve ben de düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Ana tema geçmişe gitmek ve insanlığa yardımcı olmak.

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, olur da bir gün GEÇMİŞE GİDERSEM KİMSEYE FAYDAM DOKUNMADAN SADECE MOTİVE EDİP GELİRİM ÇÜNKÜ HİÇBİR ŞEYİN TAM OLARAK NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLMİYORUM.

GEÇMİŞE GİDİP KİMSEYE FAYDAM DOKUNMADAN SADECE MOTİVE EDİP GELİRİM ÇÜNKÜ HİÇBİR ŞEYİN TAM OLARAK NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLMİYORUM

Mesela geçmişe gittim ve insanlarla konuşuyorum, uçak diye bir şey var kıtalar arası kısa sürede seyahat edilebiliyor falan dediğimi düşünüyorum. Bana peki nasıl çalışıyor bu uçak deseler aerodinamik falan ağzımdan sadece bir iki kelime çıkar daha da bir şey söyleyemem... En sonunda derim ki 'düşünmeye devam edin, demek ki bunlar yapılabiliyormuş, bakın hatta ben gelecekten geldim onu da başardılar' falan diye motive ederim. Döner arkamı gelirim ondan sonra.

Halbuki bu bilgilerin tamamı ve daha fazlası sitede mevcut. Hepimizin bir gün geçmişe gidip insanlara yardımcı olmak adına bunları bilmesi lazım. O halde ben dahil sitede bir tura çıkalım. Hadi bakalım!

Yorumlar

  • sitede bir tura çıkma zamanı!

  • Bence de site de bir tura çıkalım sevgili Friendz10 Ailesi olarak

  • Çok iyi fikir!

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun