Nisan 24, 2024

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

Işık, rahat koltuk, sehpa... Okuma köşenizin olmazsa olmazlarından birkaçı sadece. Peki ya bu köşeyi hazırlarken size ilham olacağız desek? Evet dersiniz diye umuyorum ve ilhamlıkları aşağıda huzurunuza sunuyorum efendim. Hoşgeldiniz içeriğimize.

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

Her şeyden önce o fil şeklindeki sepete bayıldım. Evde böyle orijinal parçalar olacak ki evin bir ruhu olsun. Yoksa hastane bekleme odasından ne farkı olacak ki evinizin? Gerçekten inanılmaz güzel parça. Çok sevimli. Ne çok büyük ne çok küçük. Dikkatli bakan gözler odada hemen yakalayacaktır bu parçayı. KULLANIŞLI DA. Sepet çünkü, kapağı da var. Okuma gözlüğünüzü koyarsınız içine, ufak not defteri, kalem... Ne isterseniz.

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

Görmeden ihtiyacım olduğunu bilmiyordum bu dünya küresine. Dünya küresi diyorum da bunun adı başka mıydı? Yok yok dünya küresi. Neyse. Okuma köşemizi canlandırmak için ihtiyacımız olan şey dünya küresinden başka ne olabilir? Saksıda çiçek olabilir.

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

İşte saksıda çiçek de burada. Küre ile boyutları gayet orantılı ve sehpaya da uyum sağlıyor. Ben bu güzelliklerin yanına bir de kokulu mum eklerdim ama. Saksıdan bir tık büyük ama küreden de bir tık daha küçük bir mum. Tercihen vanilya kokulu.

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

Aslında diğer içeriklerde önce geneli ele alır daha sonra detayları incelerdik ama o fil şeklindeki sepet bütün dikkatimi kendisine çekince tarzımız değişti. Neyse. Tepe lambası akşam okumaları için şart denecek kadar önemli bir parça, rahat bir koltuk olmazsa olmaz, gündüz okumaları için doğal ışık alan bir yerde bulunması da önemli, geri kalan süs işte. Onları da yukarıda inceledik.

DEV DEKORASYON SERİSİ: OKUMA KÖŞESİ

Nasıl buldunuz?

Yorum yazmak için lütfen giriş yapınız

Bizden haberdar olmak için mail listemize kayıt olun